Європа — найбільша жертва санкцій США проти Ірану

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

У п’ятницю 08.06.2018 на сайті «RT» була опублікована новина:

«Президент Ірану Хасан Рухані прибув до китайського узбережного міста Ціндао для участі у саміті Шанхайської організації співпраці (ШОС).

Рухані стане вшанованим гостем на саміті ШОС, який почнеться у суботу у Китаї та триватиме два дні.

Саміт приходить після того, як президент США Дональд Трамп об’явив про вихід США із підписаної з Тегераном ядерної угоди, на основі якої з Ірану були зняті економічні санкції в обмін на заморожування ядерної програми».

«Ар-Рая»: американські санкції у відношенні Ірану насправді не були націлені на Іран, оскільки Америка знає, що Іран вже звик до санкцій на протязі довгих років, знаходячи канали збуту для своїх нафтопродуктів, щоб пом’якшити наслідки санкцій, накладених на нього Китаєм, Росією а іншими країнами. Санкції США були скеровані на європейські країни, які вклали в Іран мільярди доларів після підписання ядерної угоди у 2015 році на додаток до митних санкцій, введених Сполученими Штатами у відношенні європейського експорту, що призвело до активізації Європейського Союзу у повній мірі для знаходження виходу із глухого куту, у який її поставила Америка.

Огляд новин «Ар-Рая»
13.06.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню