Кампанія по боротьбі з Ісламом — Австрія висилає імамів та зчиняє мечеті

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

У суботу (09.06.2018) на сайті «Arabi21» було опубліковано:

«У п’ятницю консервативний уряд Австрії почав кампанію проти «політичного Ісламу», яка повинна призвести до висилки десятків імамів та зачиненню семи мечетей, що фінансуються Туреччиною.

Об’явлення було зроблено австрійським канцлером Себастьяном Курцем після хвилі обурень та гніву, викликаних театральною виставою символічної битви із історії Османського Халіфату, зіграного дітьми у військовій формі в одній із найвідоміших мечетей Відня, яка отримує турецьке фінансування.

«Паралельні суспільства, політичний Іслам та тенденції до радикалізації не мають місця у нашій країні», — сказав Курц на прес-конференції.

Міністр внутрішніх справ Герберт Кікль зазначив, що заходи зачеплять 60 імамів та їх родини. Це означає, що Австрія н може продовжити вид на проживання для 150 людей.

Кікль, член крайньої правої партії, яка вступила в урядову коаліцію з консерваторами, сказав, що процес висилки почався проти деяких імамів, що фінансуються Туреччиною».

«Ар-Рая»: ствердження австрійських політиків про те, що зачинення мечетей пов’язано з театральною виставою деяких дітей — явна брехня. Насправді, це — війна з Ісламом та мусульманами, розв’язана невірним Заходом під різними приводами. Головною причиною цієї війни є усвідомлення західними політиками того, що єдиною культурною альтернативою їх капіталізму, що рушиться, виступає велика ісламська ідеологія зі своєю акидою та шаріатськими законами, які вирішують усі людські проблеми та які виведуть людей із пітьми капіталізму до справедливості Ісламу.

Огляд новин «Ар-Рая»
13.06.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню