Ісламська Умма та перемога

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Всевишній Аллах говорить:

إِن يَنصُرْكُمُ اللّهُ فَلاَ غَالِبَ لَكُمْ وَإِن يَخْذُلْكُمْ فَمَن ذَا الَّذِي يَنصُرُكُم مِّن بَعْدِهِ وَعَلَى اللّهِ فَلْيَتَوَكِّلِ الْمُؤْمِنُونَ

«Якщо Аллаха надасть вам підтримку, то ніхто не здолає вас. Якщо ж Він позбавить вас підтримки, то хто ж допоможе вам замість Нього? Нехай же на Аллаха уповають віруючі » (3:160).

У цьому аяті мова Всемогутнього Аллаха адресована до щирих рабів, які звеличують Його, просять по допомоги лише у Нього, віруючи у Нього, будучи переконаними, що у перемоги є лише один шлях — просити Аллаха та нікого іншого. Разом з тим необхідно з найвищим прагненням виконувати шаріатській умови для досягнення цієї мети, щоб ми заслуговували перемоги. Ми не повинні іти до мети, наприклад, зі зброєю, отриманою забороненим шляхом, незалежно від сили цієї зброї, тому що вона не принесе нам перемоги, а навпаки: за ним та за тими, хто закликає до нього — лише ганьба у цьому світі та муки у майбутньому житті.

Всемогутній Аллах говорить:

وَلاَ تَرْكَنُواْ إِلَى الَّذِينَ ظَلَمُواْ فَتَمَسَّكُمُ النَّارُ وَمَا لَكُم مِّن دُونِ اللّهِ مِنْ أَوْلِيَاء ثُمَّ لاَ تُنصَرُونَ

«Не схиляйтесь на бік беззаконників, щоб вас не торкнувся Вогонь. Немає у вас покровителів та помічників, окрім Аллаха, і тоді ніхто вам не надасть підтримки» (11:113).

Аллах вшанував нас, зробивши мусульманами з твердою акридою, і це — наша найсильніша зброя. Про це свідчать усі ісламські завоювання на протязі більше аніж тринадцяти сторіч.

Усе, що нам треба — це відкинути кожного зрадника, який створює перешкоду, та агента-лицеміра, який стверджує, що перемога неможлива або далека, або що вона прийде від ворогів Аллаха, таких як Америка, яка, якщо побажає, дасть перемогу тому, хто піде за нею. Прийшов час Уммі змістити їх та повернути свою державу після ста років принижень та мук.

Перемога — це дар, яким Аллаха наділяє тих із Своїх рабів, які виконали умови та ґрунтовно підготувались, будучи переконаними, що досягнуть своєї мети, і непохитно слідували своєму шляху. Заради цього ми закликаємо працювати віруючих Ісламської Умми разом з тими, хто вже встав на цей істинний шлях, для створення Другого Праведного Халіфату за методом пророцтва, який відновить нашу вкрадену гідність та велич, щоб ми знов насолоджувались перемогами над тиранами.
Всевишній Аллах говорить:

وَكَانَ حَقّاً عَلَيْنَا نَصْرُ الْمُؤْمِنِينَ

«Нашим обов’язком було допомагати віруючим» (30:47),

وَعَدَ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنكُمْ وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ لَيَسْتَخْلِفَنَّهُم فِي الْأَرْضِ كَمَا اسْتَخْلَفَ الَّذِينَ مِن قَبْلِهِمْ وَلَيُمَكِّنَنَّ لَهُمْ دِينَهُمُ الَّذِي ارْتَضَى لَهُمْ وَلَيُبَدِّلَنَّهُم مِّن بَعْدِ خَوْفِهِمْ أَمْناً يَعْبُدُونَنِي لَا يُشْرِكُونَ بِي شَيْئاً وَمَن كَفَرَ بَعْدَ ذَلِكَ فَأُوْلَئِكَ هُمُ الْفَاسِقُونَ

«Аллах обіцяв тим із вас, які увірували та робили праведні діяння, що Він неодмінно зробить їх намісниками на землі, подібно тому, як Він зробив намісниками тих, хто був до них. Він неодмінно обдарує їх можливістю сповідувати їх релігію, які Він схвалив для них, і змінить їх страх на безпеку. Вони поклоняються Мені і не долучають співтоваришів до Мене. Ті ж, які після цього відмовляться увірувати, є нечестивцями» (24:55).

Огляд новин «Ар-Рая»
13.06.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню