О армії мусульман! Жінки Палестини звертаються до вас по допомогу! Чи знайдеться серед час визволитель?!

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

У середу (04.07.2018) сайт «Al-Jazeera» повідомив:

«Агентство новин «QudsN» опублікувало відеозапис, на якому солдати окупаційного єврейського утворення тягнуть палестинську жінку після того, як зірвали з неї хіджаб. Це сталося після того, як палестинці виступили проти знесення їх домів «ізраїльськими» окупаційними силами в районі Хан аль-Ахмара на сході окупованого аль-Кудсу.

Цей інцидент спонукав провідні Інтернет - сайти закликати арабів, мусульман та їх правителів надати допомогу своїм братам у Палестині та захистити мечеть аль-Акса — першу киблу  мусульман.

Суд окупаційної влади схвалив зачистку району Хан аль-Ахмар, щоб почати забудову для єврейських поселенців, а також схвалив виселення жителів у район Нувейма на північному заході Аріхі».

«Ар-Рая»: якщо б не зрадництво правителів мусульман по відношенню до жителів благословенної Палестини та їх змова з євреями, то вони не змогли б скоїти цей жахливий злочин, посягнувши на честь мусульманки, побивши її, зірвавши з неї хіджаб та розірвавши її одяг.

Якщо б мусульманські армії не мовчали перед своїми підлими правителями, то положення палестинців не досягло б такого рівня приниження та ганьби. Тому мусульманські армії повинні відповісти на волання мусульманок із благословенної Палестини, надати їм допомогу та врятувати із пазурів злочинців. Це станеться з допомогою скинення нинішніх правителів та встановлення Праведного Халіфату за методом пророцтва, який остаточно викоренить єврейське утворення.

 

Огляд новин «Ар-Рая»
11.07.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню