Американський хаб у Кувейті є найбільшим на Близькому Сході!

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

На території Кувейту у найближчі роки розташується найбільший у регіоні Перської затоки повітряний хаб Сполучених Штатів, маючий змішане військово-громадянське призначення.

Згідно офіційній заяві, опублікованій американським командуванням у Кувейті, як повідомляє військовий сайт «military.com», об’єкт під назвою «Вантажне місто» (CargoCity) буде «найбільшим демпінговим та посадочним хабом на Близькому Сході», а також воно закликано стати «найбільшим перевалочним пунктом на Близькому Сході» та «стратегічною військовою точкою логістики» (у регіоні) до звершення будівництва (у Кувейті) авіабази «Західний аль-Мубарак», яка відкриється у 2023 році» («Ар-Рай», 12.07.2018).

Представники ПВС США заявляють, що «наявність такого хаба (а потім і авіабази «Західний аль-Мубарак») має вирішальне значення для передавання та розподілення поставок для США та союзних військ по усьому Близькому Сходу, а також буде служити у якості стратегічних воріт у зону операцій у регіоні.

Джерело пояснило,що кувейтська сторона бере участь у проекті і вже зробила поставку більше 1,24 мільйони кубічних метрів щебеню та будівничий майданчик, а також робочі групи продовжували роботи добами на протязі більше 4 місяців для розчистки землі під д хаб.

«Ар-Рая»: у травні 2017 року був прийнятий закон про ствердження угоди між  Кувейтом та НАТО про транзит військ та техніки даної організації. У лютому 2018 року були утверджені проекти по забезпеченню на постійній основі багатьох повітряних баз США у Катарі інфраструктурами для підтримання довгострокових операцій. А сьогодні проголошується про відкриття американського військового хаба у Кувейті на Близькому Сході..

Чи розумно офіційно розкривати навстіж двері повітряного та сухопутного простору затоки Америці в угоду її інтересам у мусульманських країнах?!

Необхідно покласти цьому край, відмовитись від даного проекту та вимагати скасування усіх охоронних та військових союзів з колоніальними державами, проводячи завзяту та активу діяльність по встановленню Халіфату за методом пророцтва, який видворить колонізаторів із мусульманських земель.

 

Огляд новин «Ар-Рая»
18.07.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню