Допомога (ан-нусра) знаходиться у руках Аллаха, а не у руках Америки та колоніальних міжнародних організацій

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

«Політичне рішення, засноване на резолюціях Ради Безпеки і під егідою Організації Об’єднаних Націй — це спосіб вирішення кризи у Сирії», — заявив Анас аль-Абда, представник Сирійської національної коаліції, повідомляє турецька державна телерадіокомпанія «TRT Arabic» 07.07.2018.

Це відбулось на прес-конференції, проведеної Національною коаліцією революційних сил та сирійською опозицією у стамбульському готелі «WowHotel», щоб обговорити еволюцію політичних та польових умов у Сирії.

«Усі міжнародні зусилля повинні ґрунтуватись на цьому факті (резолюції Ради Безпеки по Сирії), будучи подалі від будь-яких спроб нав’язати особливий порядок денний для будь-якої із сторін», — сказав аль-Абда.

«Ар-Рая»: заява представника Сирійської національної коаліції означає, що аль-Абда покладає надії у перемозі у революції Шаму на Раду Безпеки. Варто відзначити, що революція Шаму, виходячи із мечетей та поширюючись із регіону у регіон, не сподівалась на допомогу з боку Ради Безпеки, Америки або коаліції. Навпаки, з самого початку було присутнє ясне розуміння, що ан-нусра можлива, якщо міцно триматись за вервь Аллаха і повністю покладатись на Нього (таваккуль).

Світська коаліція та її маріонетки хочуть, щоб Сирія залишалась у принизливому підкоренні Америці та Раді Безпеки. Вони хочуть зберегти сирійський режим, конституцію та закони з фігурами, які влаштовують Америку та беззаперечно їй підкоряються, але, з іншого боку, гнівають Всемогутнього Творця та ігнорують Його закони, щоб ублажити Америку.

 

Огляд новин «Ар-Рая»
18.07.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню