Лікарі без кордонів : для вбивства палестинців у Газі євреї використовують кулі, що перетворюють кості на пил

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

У вівторок 31.07.2018 на сайті «Al-QudsAl-Arabi» була опублікована новина:

«У понеділок організація «Лікарі без кордонів» (MSF) заявила, що її команда у секторі Газа поблизу розділового забору стикнулась з випадками, коли кості поранених палестинців, які брали участь у «Марші повернення», майже повністю перетворились на пил.

Це сталося під час зустрічі по гуманітарній та медичній ситуації у Газі, проведеної міжнародною організацією у ліванській столиці Бейруті через чотири місяця після початку «Маршу повернення».

За словами представників палестинського міністерства охорони здоров’я, з початку «Маршу повернення» єврейська окупаційна армія вбила більше 150 палестинців у Газі та поранила більше 15 тисяч».

«Ар-Рая»: пихатість євреїв та їх жорстокість до народу благословенної Палестини проявляється через зрадництво мусульманських правителів — прислужників західного колонізатора, а також через мовчання придворних вчених, які не спонукають мусульманські армії надати допомогу народу Палестини. Іншою причиною є вагання тих, хто у змозі стрети єврейське утворення з обличчя землі.

Справжня відповідь на злочини євреїв не полягає у вираженні засудження та у принизливих скаргах ворогам Умми через їх інструменти, такі як ООН та Рада Безпеки. Справжньою відповіддю буде перетворення єврейського утворення у пил. Це стане прикладом для усіх, хто замахується на мусульман. Тепер настав час щирим мусульманами викоренити це потворне утворення та звільнити благословенну землю Палестини, тим самим отримавши велич та вдоволення Аллаха, як у цьому світі, так і у наступному.


Огляд новин «Ар-Рая»
15.08.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню