40 днів змов проти Палестини, які плетуться королем Йорданії за межами королівства

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Як повідомляється на сайті «Ma’anNews» від 06.08.2018:

«Йорданський король Абдуллах II вказав причину своєї відсутності у королівстві на протязі 40 днів. Він сказав, що під час своєї відсутності він провів зустрічі з керуючими та офіційними особами в Америці. У ході цих обговорень він відстоював «рішучу позицію Йорданії у відношенні палестинського питання, в основі якої лежить «рішення двох держав», включаючи створення незалежної палестинської держави зі столицею у Східному аль-Кудсі». Він також підкреслив, що «немає ніякого тиску на Йорданію».

«Ар-Рая»: король Йорданії визнає, що він — лише інструмент західного колонізатора у здійсненні їх планів, скерованих на розривання Ісламської Умми, запобігання її об’єднанню, захист єврейського утворення та забезпечення його безпеки. Він покидає своє дряхле королівство, щоб зустрітись з ворогами мусульман у зачинених кімнатах, у яких плетуться змови проти Умми. Із цих зачинених кімнат, що належать західним колонізаторам, ніколи не здійсниться звільнення Палестини та аль-Акси. Із них може виходити лише зміцнення єврейського утворення на благословенній землі Палестини за допомогою «рішення двох держав» та подальше вбивство та витіснення мусульман.

Ось чим займається король Йорданії та група нікчемних правителів мусульман, які зрадили Ісламську Умму, продали свої країни та святині колоніальному Заходу на чолі з Америкою.


Огляд новин «Ар-Рая»
15.08.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню