Мусульмани-рохінджа хочуть повернутись на батьківщину сильними та притягти до звіту усіх злочинців

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Як повідомляється на сайті «RT» від 17.08.2018:

«Сполучені Штати об’явили про введення санкцій у відношенні чотирьох військових та поліцейських командирів М’янми, яких Вашингтон звинуватив в «етнічній чистці» проти мусульман-рохінджа.

«Бірманські сили безпеки брали участь у низці насильницьких кампаній проти меншостей по усій Бірмі, включаючи етнічні чистки, масові вбивства, сексуальні замахи, позасудові страти та інші серйозні порушення прав людини», — сказала заступник міністра фінансів США з питань «тероризму» та фінансової розвідки Сігал Манделькер, використовуючи старе ім’я М’янми.

Вона пояснила, що санкції були введені проти військових командирів AungKyawZaw, KhinMaungSoe та KhinHlaing, а також начальника прикордонної поліції ThuraSanLwin та двох військових частин».

«Ар-Рая»: який сенс цих санкцій для мусульман-рохінджа після того, як їх діти вбиті, жінки зґвалтовані, а селища та дома спалені?! Тепер вони залишились без даху над головою та продовжують жалюгідне існування у таборах біженців, страждаючи від палючого сонця та холодної зими. Те, чого бажають мусульмани-рохінджа — це закликати до відповіді усіх буддійських злочинців, які напали на них, а до цього — повернутись у свою країну та свої дома під захистом від гніту буддистів. Це не здійсниться руками Америки Заходу, тому що їх основна турбота — це вбивати мусульман та витісняти із своїх же країн. Лише Праведний Халіфат за методом пророцтва надасть допомогу мусульманам-рохінджа та забезпечить безпеку, зібравши та повернувши їх у свої дома.

 

Огляд новин «Ар-Рая»
22.08.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню