Коран застерігає нас від того, щоб ми покладались на своїх ворогів

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Всевишній Аллах говорить:

وَلَن تَرْضَىٰ عَنكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَىٰ حَتَّىٰ تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ

«Іудеї та християни не будуть задоволені тобою, доки ти не станеш дотримуватись їх релігії» (2:120).

Сьогодні ми бачимо те, про що говорив Коран. Із цього аяту можна зрозуміти, які пастки вороги готують для революції Шаму. Ніякі запевняння не принесуть користі, навіть прихід ісламістів до влади без Ісламу не змінить реальність.

Наша боротьба з невірним Заходом — це боротьба за існування. Вони не будуть задоволені нами, доки ми не приймемо їх релігію, і ми не будемо задоволені ними, доки вони не увійдуть під владу Ісламу.

О народ Шаму! Ви бачите, як ас-Сісі в Єгипті та Беджи у Тунісі об’явили війну Аллаху та Його Посланцю ﷺ. Це сталося після того, як Умма мовчала щодо продажу країни та погодилась з правлінням не на основі Ісламу.

Не викидайте ці величезні жертви марно і не вірте запевнянням тих, хто зрадив та обманув! Не біжіть за міражем! Наберіться рішучості продовжувати боротьбу до скинення режиму та встановлення Ісламу. Розірвіть усі відносини з ворогами та прийміть свідоме щире політичне керівництво, яке об’єднає зусилля та поведе вас до вдоволення Аллаха. Якщо Аллах буде задоволений, то не турбує нас ніщо інше. Посланець Аллаха ﷺ сказав:

إِنْ لَمْ يَكُنْ بِكَ غَضَبٌ عَلَيَّ فَلَا أُبَالِي

«О Аллах! Якщо ти гніваєшся на мене, то мені нема про що турбуватись» (Мубаракфурі).

Якщо Аллах буде задоволений нами і надасть нам допомогу, хто тоді здолає нас? Всевишній Аллах говорить:

إِنْ يَنْصُرْكُمُ اللَّهُ فَلا غَالِبَ لَكُمْ وَإِنْ يَخْذُلْكُمْ فَمَنْ ذَا الَّذِي يَنْصُرُكُمْ مِنْ بَعْدِهِ وَعَلَى اللَّهِ فَلْيَتَوَكَّلِ الْمُؤْمِنُون

«Якщо Аллах надасть вам підтримку, то ніхто не здолає вас. Якщо ж Він позбавить вас підтримки, то хто допоможе вам замість Нього? Нехай же на Аллаха уповають віруючі» (3:160).

 

Огляд новин «Ар-Рая»
22.08.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню