Капіталістична культура позбавлена цінностей та людяності

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Сайт «BBC Arabic» опублікував статтю від 28.08.2018, у якій говориться: «У доповіді експертів ООН по правам людини, був зроблений висновок про те, що різноманітні сторони конфлікту в Ємені, можливо, скоїли військові злочини.

У доповіді говориться, що урядові сили Ємену, коаліційні сили на чолі з Саудівською Аравією та повстанці-хоусіти доклали немало зусиль для скорочення числа жертв серед громадянського населення.

У доповіді приводиться бомбардування шкіл, лікарень та ринків, де були вбиті тисячі людей. Також було відмічено, що повітряна та морська блокада, введена коаліційними силами, може також представляти собою військові злочини».

«Ар-Рая»: невірний Захід, очолюваний Америкою, завжди просуває терміни, які використовуються як критерій і основа для міжнародних дій та рішень, стаючи загальними постулатами та визнаннями, такі як «тероризм», «екстремізм», «фундаменталізм», «радикалізм», «права людини», «військові злочини» та інші терміни, які використовуються для досягнення своїх колоніальних цілей. У той час, як вони говорять про військові злочини в Ємені, ми бачимо, що вони фінансують та управляють злочинними та звірськими операціями в Ємені, Шамі та Лівії, внаслідок яких загинули сотні тисяч невинних жінок, дітей та літніх людей. Усе це здійснюється за допомогою місцевих та регіональних інструментів. Незважаючи на це, західні інститути попереджають про «можливі військові злочини». Якщо усі ці звірства, які кояться, є «можливими злочинами», тоді що є «реальним злочином»?


Огляд новин «Ар-Рая»
05.09.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню