Народ Палестини та мусульмани не приймуть альтернативу повному звільненню Палестини

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Як повідомляється на сайті «Al Modon» від 22.08.2018: «Виступаючи на зібранні своїх прибічників у Вірджинії у вівторок ввечері, Трамп сказав відносно свого рішення по аль-Кудсу:

«Якщо коли-небудь буде мир з палестинцями, це буде добре, тому що ми зняли аль-Кудс зі столу переговорів. Кожного разу, коли йшли мирні переговори, палестинці ніколи не проходили повз питання аль-Кудса».

Потім президент США продовжив: «І ви знаєте, що у ході майбутніх переговорів «Ізраїлю» доведеться заплатити більш високу ціну, тому що вони виграли дуже багато. Тепер аль-Кудс знятий зі столу переговорів». Трамп пообіцяв, що Палестинська адміністрація «отримає щось дуже хороше в обмін на переміщення посольства», тому що «далі прийшла черга палестинців». При цьому президент США не надав ніяких подробиць того, що палестинські араби отримують в обмін переміщення посольства.

«Ар-Рая»: Трамп, як і раніше, обходиться з проблемами мусульман як з фінансовими операціями та діловими угодами. Він заявляє: «Ми зняли аль-Кудс зі столі переговорів», — вирішивши проблему аль-Кудсу на користь євреїв, визнавши його столицею єврейського утворення та перемістивши туди посольство своєї країни. Це — політична дурість та незнання реальності палестинської проблеми з її нюансами. Питання аль-Кудсу прив’язано до доктрини мусульман, і ніякі сили не можуть відокремити це питання віри від Ісламської Умми, і ніхто не зможе видалити із Священного Корану суру про нічне перенесення Пророка ﷺ на священну землю.

Що стосується обіцянок Трампа для Палестинської адміністрації з приводу відшкодувань, то це є продовженням обману. ПА, з миті її створення, є інструментом здійснення політики колоніальних держав, як і інші режими у мусульманських країнах. Навіть якщо ПА буде задоволена цим відшкодуванням, народ Палестини та Ісламська Умма не приймуть ніякої угоди в обмін на їх священні землі. Мусульмани лише чекають того дня, коли їх армії висунуться для звільнення благословенної землі та очищення її від бруду євреїв.


Огляд новин «Ар-Рая»
05.09.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню