Родичі політв’язнів в Йорданії провели пікет перед будівлею Національного центру п правам людини

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Десятки членів родин та родичів політв’язнів в Йорданії у четвер 13 вересня провели акцію протесту перед будівлею Національного центру по правам людини в Аммані з вимогою звільнити їх синів.

Як повідомляє портал новин «assabeel.net»: «Наші сини перебувають у тяжких гуманітарних та санітарних умовах, наражаються на зловживання, вже декілька місяців перебувають під вартою без суду», — заявили учасники.

З іншого боку, учасники пікету зазначають той факт, що заарештовані не коїли ніяких злочинів: «Ув’язнені не скоїли жодного злочину, за який треба кидати у в’язницю і судити. Вони усього лише цивілізовано виражали свою думку через соціальні мережі», — сказав один із учасників протесту Хоссам Баракат.

«Ар-Рая»: в Йорданії, як і в інших маріонеткових режимах-дітищах Сайкс–Піко, кожна щира людина, яка закликає до втілення Шаріату Аллаха, жорстоко переслідується. Чому ж ці режими бояться голосу істини, яку несе Хізб ут-Тахрір людям? Вони бояться того, що люди дізнаються про свій культурний проект, який дарований їм Господом світів, побачать масштаби гніту та корупції, які навела на людей запроваджувана над ними капіталістична система?

О мусульмани в Йорданії, о Умма! Ми закликаємо Вас до величі у Дунья та до порятунку в Ахіра! Надайте допомогу релігії Аллаха, втіливши її та запровадивши у державі Халіфат за методом пророцтва, про який нас сповістив благою звісткою Посланець Аллаха ﷺ. Ми закликаємо вас працювати разом з Хізб ут-Тахрір, допомогти захистити його хлопців, отримати перемогу та надати турботу тим, кого пригноблювачі завдають шкоду у цьому житті. Сподіваємось на милість Аллаха до нас, його допомогу та велич, адже Йому підвладне усе, і Він приймає мольби віруючих.

 

Огляд новин газети «Ар-Рая»
19.09.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню