Китай почав жорстоку війну з халяльною продукцією

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Влада китайського міста Урумчі — столиці Сіньцзян-Уйгурського автономного округу, де проживає переважно мусульманська уйгурська меншість, — почала кампанію проти халяльної продукції, щоб зупинити «втручання Ісламу у світське життя та підпитку екстремізму».

Як повідомляє «BBC Arabic» 10 жовтня з посиланням на офіційний аккаунт міської влади у соцмережі «Wechat», лідери Комуністичної партії у провінції закликали кадри «поклястися вести рішучу боротьбу проти «пан-халялізації».

«Ар-Рая»: це не перший крок у лютій війні, яку веде влада проти Ісламу та мусульман у Китаї. На протязі десятиріч триває ця війн, у якій влада вбиває, виганяє та усіляко утискає уйгурів, забороняє студентам, викладачам, держслужбовцям поститись у місяць Рамадан та робити намаз, а жінкам також забороняють шаріатський одяг.

Як повідомив американський журнал «TheAtlantic»: «Один мільйон мусульман прямо зараз перебуває у спеціальних таборах для інтернованих у Китаї. Громадяни, які там утримуються, більшість із яких належить до мусульманській етнічній меншості уйгурів, розповідають, що на протязі декількох місяців їх примушували зрікатися від Ісламу, критикувати власні мусульманські переконання та вірування, а також годинами повторювати пропагандистські пісні Комуністичної партії кожен день. Є повідомлення про те, що деяких, кого утримують у китайських таборах, примушували їсти свинину та пити алкоголь, хоча релігійні переконання забороняють мусульманам вживати такі продукти. Також існують повідомлення про тортури та смерті утримуваних у таборах людей. Поруч з цим, Китай розглядає Іслам як психічне захворювання».

Незважаючи на усе це, правителі мусульман не поворухнуть і пальцем, щоб допомогти своїм єдиновірцям у Китаї. Тому мусульмани повинні скинути їх і встановити Праведний Халіфат за методом пророцтва, який помститься Китаю та усім колоніальним державам за мусульман.

 

Огляд новин газети «Ар-Рая»
17.10.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню