Інформаційна кампанія жіночого відділу Хізб ут-Тахрір на тему: «Родина: виклики та рішення Ісламу»

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Жіночий відділ Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір розпочав глобальну інформаційну кампанію під назвою «Родина: виклики та рішення Ісламу».

Акція, що стартувала 3 жовтня 2018р. (23 Мухаррама 1440 р.х.), завершиться наприкінці місяця проведенням жіночої конференції, у якій візьмуть участь доповідачки із різних країн світу. Як повідомила організація:«Сильна, згуртована родина — це основа могутніх, непохитних та успішних суспільств. Адже родина — це головне джерело фізичної, емоційної та матеріальної підтримки у досягненні щастя своїх членів, а також вогнище, біля якого здійснюється істинна турбота та правильне виховання дітей. Проте сьогодні ми стикнулись  з кризою, яка руйнує гармонію та єдність подружнього життя по усьому світу, у тому числі — у мусульманських країнах.

Наша акція та міжнародна конференція по її завершенні націлені на те, щоб пролити світло на небезпеку, яку несуть за собою структурні деформації у родині у сучасному світі. У ході кампанії ми розглянемо головні чинники, які завдають шкоду інститут шлюбу та гармонії родинного життя, включаючи негативну роль засобів масової інформації та політики урядів, що усугубляють цю кризу. Ми розкриємо місцевий та глобальний порядок денний, направлений на секуляризацію мусульманської родини та громадських устоїв з метою іще більше віддалити мусульман від своєї релігії.

У межах акції ми рішуче продемонструємо ісламську соціальну систему, пояснимо її унікальний погляд на регулювання відносин між статями, а також основи, цінності та успішні закони цієї системи, що чітко визначає ролі і права чоловіків і жінок у родині, за допомогою яких можна захистити шлюб, забезпечити спокій та гармонію у подружньому житті, де материнство займає високе гідне місце і зберігається єдність згуртованих родин. Поруч з цим, за допомогою інформаційної кампанії, ми роз’яснимо головуючу роль ісламського правління у державі Халіфат за методом пророцтва, яке, з дозволу Аллаха, встановиться у найближчий час, у створенні, захисті та поширенні сильних та згуртованих шлюбів, для того, щоб показати, як Іслам на практиці береже родину.

Стежте за акцією за наступними посиланнями:

http://www.hizb-ut-tahrir.info/ar/index.php/hizb-campaigns/55002.html

https://www.facebook.com/WomenandShariaAR


Огляд новин газети «Ар-Рая»
10.10.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню