Хізб ут-Тахрір в Судані проводить інформаційну кампанію «Істинні зміни — фард і обіцянка Аллаха»

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Хізб ут-Тахрір у Судані запустив широку інформаційну кампанію про істинні зміни, про те, що це, і як їх досягти, а також яким є шаріатській метод, способи і засоби їх здійснення.

Організатори націлені на те, щоб роз’яснити ісламські закони, що стосуються правління, політики, економіки та інших питань у ході кампанії, для якої вони образи назву «Істині зміни — фард і обіцянка Аллаха».

У межах кампанії, за допомогою Аллаха, планується здійснити наступні заходи:

1) Семінари, лекції, конференції та діалоги у мечетях та університетах для того, щоб ознайомити людей з істинними змінами і донести їм про їх відповідальність за здійснення цього ваджиб, покладеного на них їх Господом.

2) Поширення публікації та брошур у громадських місцях з ісламськими ідеями і законами для того, щоб прищепити людям ісламські поняття про життя та життєві системи і відкинути усі чужді Ісламу запроваджені ідеї та поняття, що вводять в оману.

3) Пікети та демонстрації з транспарантами на тематику ісламських ідей та рішень відносно нинішньої порочної реальності, у якій перебуває Умма.

4) У відомих місцях, а також у в’їздах та виїздах у столиці проведено встановлення банерів з благою звісткою про очікувані іскомі зміни і з закликом працювати заради їх досягнень, а також інші заходи. Перш за усе, організатори обіцяють скрізь та безстроково продовжувати індивідуальні та групові зустрічі для того, щоб донести до людей їх відповідальність у справі роботи заради змін.

 

Огляд новин газети «Ар-Рая»
10.10.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню