О народ наш! Дайте відповідь проповіднику Аллаха і увіруйте в нього

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Мусульмани десятиріччями терплять обман правлячих режимів, чия порочність і зло стали очевидними і обговорюваними в усіх прошарках суспільства.

Чи не настав час зайняти правильну позицію, якою задоволений Аллах і яка захистить вашу релігію, потім відправити правителям послання, що якщо вони продовжать гнівити Аллаха, догоджаючи невірному Заходу, то народ не послідує за ними?!

Порятунок — лише в Ісламі! Тиранію можна усунути лише за допомогою застосування Шаріату Аллаха. Мусульмани вже випробували соціалізм, капіталізм, націоналізм і патріотизм. Люди знаходяться у занепаді в усіх сферах життя . Киньте прапори Сайкс–Піко і підніміть стяг Посланця Аллаха ﷺ! Підтримайте Хізб ут-Тахрір у встановленні Шаріату Аллаха за допомогою побудови Ісламського Халіфату, у якому ваш порятунок! Аллах — з вами і ніколи не залишить вас.

يَٰٓأَيُّهَا ٱلَّذِينَ ءَامَنُوٓاْ إِن تَنصُرُواْ ٱللَّهَ يَنصُرۡكُمۡ وَيُثَبِّتۡ أَقۡدَامَكُمۡ

«О ті, які увірвали! Якщо ви допоможете Аллаху, то і він допоможе вам і зміцнить ваші стопи» (47:7).

Стало ясно, що світські системи не забезпечили і не забезпечать вашу безпеку, не наділять вас основними правами, будь то західна демократія чи диктатура, яка прислуговує Заходу в ісламському світі. Ви повинні розуміти, що ваші права і безпека можуть бути гарантовані лише справедливою ідеологічною системою, ниспосланою вашим Творцем, — системою Ісламу, яка представляє собою державу Халіфат.

Хізб ут-Тахрір звертається до мусульман з закликом встати і об’єднатись перед обличчям усіх викликів і тисків, які спричиняються у порушення ваших основних прав, що підкреслює ступінь глибокої ненависті і ворожості до Ісламу і мусульманам. Він закликає вас надати підтримку тим, хто прагне до відновлення ісламського образу життя у державі Халіфат, який гарантує ваші права, турботу і безпеку, який поведе до слави цього і майбутнього світу.

يَٰٓأَيُّهَا ٱلَّذِينَ ءَامَنُواْ ٱسۡتَجِيبُواْ لِلَّهِ وَلِلرَّسُولِ إِذَا دَعَاكُمۡ لِمَا يُحۡيِيكُمۡۖ

«О ті, які увірували! Відповідайте Аллаху і Посланцю, коли він закликає вас до того. що дарує вам життя» (8:24).

Що стосується володарів сили, то їх обов’язок полягає не у захисті урядів, які допомагають колонізатору захопити народи і країни, а у захисті Ісламу і мусульман, а також у забезпеченні того, щоб тільки система Ісламу правила Уммою. Ми закликаємо вас надати допомогу (нусру) партії «Хізб ут-Тахрір», яка стане правити лише Ісламом за допомогою держави Халіфат. Це і є велика перемога.

Всевишній Аллах говорить:

۞إِنَّ ٱللَّهَ ٱشۡتَرَىٰ مِنَ ٱلۡمُؤۡمِنِينَ أَنفُسَهُمۡ وَأَمۡوَٰلَهُم بِأَنَّ لَهُمُ ٱلۡجَنَّةَۚ يُقَٰتِلُونَ فِي سَبِيلِ ٱللَّهِ فَيَقۡتُلُونَ وَيُقۡتَلُونَۖ وَعۡدًا عَلَيۡهِ حَقّٗا فِي ٱلتَّوۡرَىٰةِ وَٱلۡإِنجِيلِ وَٱلۡقُرۡءَانِۚ وَمَنۡ أَوۡفَىٰ بِعَهۡدِهِۦ مِنَ ٱللَّهِۚ فَٱسۡتَبۡشِرُواْ بِبَيۡعِكُمُ ٱلَّذِي بَايَعۡتُم بِهِۦۚ وَذَٰلِكَ هُوَ ٱلۡفَوۡزُ ٱلۡعَظِيمُ

«Воістину, Аллах купив у віруючих їх душі та майно в обмін на Рай. Вони б’ються на шляху Аллаха, вбиваючи і гинучи. Такою є Його обіцянка і зобов’язання у Таураті, Інджилі і Корані. Хто виконує свої обіцянки краще Аллаха? Зрадійте же угоді, яку ви уклали. Це і є великий успіх» (9:111).

Ми у Хізб ут-Тахрір закликаємо вас до слави, порятунку і послуху вашому Господу. Ми закликаємо відмовитись від режимів куфру і повернутись до Шаріату Всемогутнього Аллаха, слідуючи разом з Хізб ут-Тахрір до встановлення Другого Праведного Халіфату за методом пророцтва, обіцяного Аллахом та Його Посланцем ﷺ.

Всемогутній Аллах говорить:

يَٰقَوۡمَنَآ أَجِيبُواْ دَاعِيَ ٱللَّهِ وَءَامِنُواْ بِهِۦ يَغۡفِرۡ لَكُم مِّن ذُنُوبِكُمۡ وَيُجِرۡكُم مِّنۡ عَذَابٍ أَلِيمٖ

«О народе наш! Дайте відповідь проповіднику Аллаха і увіруйте у нього, і тоді він пробачить вам деякі із ваших гріхів і врятує вас від тяжких страждань» (46:31).

 

 

Газета «Ар-Рая»
27.03.2019

 

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню