Озлобленість через свій культурний крах штовхає Захід ображати Іслам

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Французький журнал «Шарлі Ебдо» знов опублікував карикатури на Пророка Мухаммада ﷺ.

«Перевидати карикатури 2015 року перед початком судового процесу здається нам необхідним», — повідомила команда «ШарлІ Ебдо». «Ми ніколи не здамося», — заявив головний редактор і видавець журналу Лоран Суріссо на обкладинці журналу, який вийшов 26 серпня. Якщо його культурний крах, ненависть до Ісламу, страх перед руйнуванням його порочної ідеології капіталізму і підйомом Ісламу спонукають перевидати карикатури і тим самим підтвердити, що «він ніколи не здасться», то Ісламська Умма так само ніколи не здасться і буде міцно-міцно триматись своєї релігії. Вона до кінця пройде шлях свого відродження, до цього її штовхає не ненависть і жага помсти, а прагнення вивести людство до світла. Ця Умма — Умма істини, вона огорнута світлом і осяює шлях порятунку людства для того, щоб люди вийшли з-під рабства перед тагутом до поклоніння Господу людей, з-під гніту релігій — до справедливості Ісламу, з-під важкості мирського життя — до просторів в Дунья і в Ахіра.

Перевидання образливих карикатур у Франції говорить про те, що Захід вирішив іти по підлому шляху до кінця,і, можливо, добитися того, що не зміг зробити у попередні сторіччя. Після того, як Захід направив полчища солдатів і спустив зграї місіонерів і сходознавців на Умму,йому вдалось зруйнувати її державу, але Захід гучно провалив спроби зруйнувати її Іслам, який не зник із сердець її синів. Навіть навпаки, частина із них понесла істину далі, незважаючи на зрадництва і підступи спереду і ззаду, справа і зліва, повна рішучості знов втілити Іслам на землі, поклавши на кон свої душі для того, щоб відновити його, з близькою допомогою Аллаха, і оживити Ісламську Умму у затишку Праведного Халіфату за методом пророцтва, яке обіцяв Аллах і про який передвіщав Його Посланець ﷺ.

Тим часом, президент Франції Еммануель Макрон відмовився критикувати рішення журналу повторно надрукувати карикатури на Пророка Мухаммада ﷺ, бо «судити редакційний вибір журналістів» не є справою президента. «У нас свобода преси», — підкреслив він. Усім відомо, що «свобода слова», за яку виступає Макрон — ніщо інше, як брехня і обман. Так,якщо це пов’язано, наприклад, з запереченням «холокосту», то «свобода вираження думки» не врятувала б журнал від закриття, а відповідальні особи були б передані під суд, а оскільки тут питання має відношення до Ісламу, то відмовка у виді «свободи слова» завжди під рукою.

Те, що зробив жалюгідний журнал, і те, що сказав Макрон, демонструє приховану злобу до Ісламу і мусульманам, яку розділяють західні правителі і багато ненависників, які звикли жити у бруді капіталізму. Аллах сказав:

قَدْ بَدَتِ الْبَغْضَاءُ مِنْ أَفْوَاهِهِمْ وَمَا تُخْفِي صُدُورُهُمْ أَكْبَرُ ۚ قَدْ بَيَّنَّا لَكُمُ الْآيَاتِ ۖ إِنْ كُنْتُمْ تَعْقِلُونَ

«Ненависть вже проявилась у них на вустах, але у їх серцях прихована іще більша ненависть» (3:118).

Французький правоцентристський рух не упускає можливості заявити про необхідність протистояння Ісламу, вважаючи його проблемою, яка переслідує Францію і суперечить її принципам. Так колишній кандидат в президенти від правоцентристів Франсуа Фійон у своїй передвиборчій книзі «Як перемогти ісламський тоталітаризм» написав: «У Франції нема проблеми релігії, є проблема, пов’язана з Ісламом», — у той час як колишній президент від правих Ніколя Саркозі відкрито боровся з хіджабом і халяльним харчуванням мусульманських учнів у школах. У лютому минулого року напередодні муніципальних виборів Макрон, бажаючи заручитись підтримкою французьких виборів, робив багато заяв щодо мусульман. Він заявляв про те, що є «люди, які, прикриваючись релігією, переслідують проект політичного Ісламу», «є школярі,які відмовляються потиснути руку товаришам, і батьки, які купують медичні довідки, щоб їх діти не ходили в басейн», — заявляв президент.

Франція — не єдина, хто боїться Ісламу і и мусульман і ненавидить їх. Увесь Захід охоплений страхом перед невпинним процесом пробудження Ісламської Умми, яка колись захоплювалась Заходом і його порочною культурою, а тепер відмовляється від цього. Говорячи про правителів мусульман, які поквапились взяти участь в демонстрації, організованої Францією 11 січня 2015 р., щоб засудити так званий «ісламський тероризм», то від них ми не почули сьогодні ані слова засудження у зв’язку з перевиданням образливих карикатур.

Умма і не чекає від цих нікчемних правителів якої-небудь позиції. Умма знає, що вони жалюгідні і принижені пере Заходом, але більше того — вони мертві. «Жалюгідному не в тягар приниження, як мертвому не відоме поранення»! Вони — ніщо інше, як маріонетки у руках своїх хазяїв, не рухаються по власній волі. Умма відмовилась від них, слідує далі і не зупиниться до тих пір, поки без усілякого жалкування не скине їх і не встановить свій Халіфат за методом пророцтва, який поверне Уммі її гідне місце серед народів і націй.

وَيَوْمَئِذٍ يَفْرَحُ الْمُؤْمِنُونَ٤بِنَصْرِ اللَّهِ ۚ يَنْصُرُ مَنْ يَشَاءُ ۖ وَهُوَ الْعَزِيزُ الرَّحِيمُ

«У той день віруючі зрадують допомозі Аллаха. Він допомагає, кому побажає. Він — Могутній, Милосердний» (30:4,5).

 

Газета «Ар-Рая»
Хамід Абдульазіз
09.09.2020

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню