Спотворення істини

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Істина — це усе, що виходить від Аллаха, решта — брехня і омана. Всевишній Аллах ниспосилав істину, він відправляв пророків з писанням і шаріатом, щоб люди слідували цьому.

Проте більшість людей слідує своїм інтересам і пристрастям, вони спотворюють істину і говорять, що це ниспослано Аллахом. Всевишній Аллах повідомив нам, що іудеї і християни після смерті пророків свідомо спотворили свої писання. Сказав Всевишній Аллах:

فَوَيْلٌ لِّلَّذِينَ يَكْتُبُونَ الْكِتَابَ بِأَيْدِيهِمْ ثُمَّ يَقُولُونَ هَذَا مِنْ عِندِ اللَّهِ لِيَشْتَرُواْ بِهِ ثَمَناً قَلِيلاً فَوَيْلٌ لَّهُم مِّمَّا كَتَبَتْ أَيْدِيهِمْ وَوَيْلٌ لَّهُم مِّمَّا يَكْسِبُونَ

«Горе тим, які пишуть Писання власними руками, а потім говорять: «Це — від Аллаха», — щоб купити за це жалюгідну ціну. Горе їм за те, що написали їх руки! Горе їм за те, що вони набувають!» (2:79),

مِّنَ الَّذِينَ هَادُوا يُحَرِّفُونَ الْكَلِمَ عَن مَّوَاضِعِهِ

«Серед іудеїв є такі, які переставляють слова зі своїх місць» (4:46),

أَفَتَطْمَعُونَ أَن يُؤْمِنُوا لَكُمْ وَقَدْ كَانَ فَرِيقٌ مِّنْهُمْ يَسْمَعُونَ كَلَامَ اللَّهِ ثُمَّ يُحَرِّفُونَهُ مِن بَعْدِ مَا عَقَلُوهُ وَهُمْ يَعْلَمُونَ

«Невже ви сподіваєтесь, що вони повірять вам, якщо деякі із них чули Слово Аллаха і свідомо спотворили його після того, як зрозуміли його зміст?» (2:75).

Рабини і монахи спотворили істину, вони дозволяли порушувати і спотворювати свою релігію в обмін на мирські блага. Таким чином, релігії і писання, з якими були ниспослані попередні пророки, були спотворені. Те, що існує сьогодні, — брехня і омана.

Після того, як Аллах ниспослав Іслам, він скасував усі попередні писання і закони. Іслам — це єдина істина на сьогоднішній день. Сказав Всевишній Аллах:

إِنَّ الدِّينَ عِنْدَ اللهِ الإِسْلَامُ

«Воістину, релігією у Аллаха є Іслам» (3:19),

وَمَن يَبْتَغِ غَيْرَ الإِسْلامِ دِيناً فَلَن يُقْبَلَ مِنْهُ وَهُوَ فِي الآخِرَةِ مِنَ الْخَاسِرِينَ

«Від того, хто шукає іншу релігію, окрім Іслам, це ніколи не буде прийнято, і в Останньому житті він опиниться серед тих, хто зазнав збитку» (3:85).

Всевишній Аллах взяв на Себе збереження Ісламу і Корану, тому неможливо спотворити Коран і його текст. Проте той, хто прагне до спотворенню Ісламу, бажаючи ввести в оману людей, є невіруючим,який вийшов із Ісламу. Прагне до цього тільки малодушний, який слідує за своїми пристрастями і бажаючий блага цього світу.

Коли закінчилась епоха пророцтва, деякі почали намагатись спотворювати істину, вони відмовились платити закят, спотворюючи слова Всевишнього:

خُذْ مِنْ أَمْوَالِهِمْ صَدَقَةً

«Бери із їх майна пожертвування» (9:103).

Вони сказали: «В цьому аяті говориться, щоб ми платили закят Посланцю Аллаха ﷺ, але після його смерті ми не будемо платити закят іншому». Час від часу були спроби спотворити істину, проте наявність Ісламської Держави була стримуючим чинником і перешкодою для будь-яких таких спроб. Спотворення основи і законів релігії є злочином і єрессю, і кожен, хто буде займатись цим, заслуговую на смертну кару в Ісламській Державі.

Після руйнування Ісламської Держави і відокремлення релігії від правління спотворюються закони Ісламу з боку заблудших, з боку тих, хто послідував своїм пристрастям, і правителів. Той, кого сьогодні називають вченим, насправді є придворним вченим, який спотворює закони Аллаха в угоду своїм правителям, а той, кого називають мислителем, насправді — вводячий в оману єретик. Сучасні зіндіки (єретики) служать своїм хазяям і покровителям, вони обманюють і спотворюють закони правління в ісламі, вони зачепили навіть питання акиди, і усе це — заради отримання тимчасових мирських благ. Так вони спотворили слова Всевишнього Аллаха, де він наказує приймати Іслам цілком:

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا ادْخُلُوا فِي السِّلْمِ كَافَّةً

«О, ті, які увірували! Приймайте Іслам цілком» (2:208).

Вони сказали, що припустимо встановити мир, нормалізацію і поступки з єврейським утворенням . Вони сказали, що Рай — не тільки для мусульман, і що шахідом може стати не тільки мусульманин, що людяність важливіша релігії; вони заборонили будь-яку діяльність, яка веде до зміненню порочної реальності, і почали вимагати підкорятись сьогоднішнім правителям — ворогам Ісламу. Від їх слів небо готово розірватись, земля — розколотись, а гори — перетворитись у прах!

Спотворення істини, наклеп на Шаріат Аллаха і Його релігію — великий злочин і єресь, і тільки Халіфат здатний покінчити з цими і покарати кожного зіндіка, і це послужить уроком для решти інших. Це буде скоро, з волі Аллаха.

وَيَقُولُونَ مَتَى هُوَ قُلْ عَسَى أَنْ يَكُونَ قَرِيباً

«Вони говорять: «Коли ж це трапиться?». Скажи: «Можливо, це трапиться дуже скоро!» (17:51).

 

Газета «Ар-Рая»
Утайа Джаббарін
Благословенна Земля Палестини
29.06.2022

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню