Головна причина «мови ворожнечі» полягає в капіталізмі, а не в Ісламі

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Термін «мова ворожнечі» отримав широке розповсюдження і використовувався в політичних цілях західними країнами.

Захід обіцяв припиняти причини ненависті і ворожнечі через міжнародні закони. Проте саме Захід є головним злочинцем і підбурювачем у питаннях ворожнечі і насильства, і про це свідчать розв’язані ним війни, які стали причиною масового знищення народів. Якщо намір Заходу був би правдивим, сьогодні світ звернув би увагу на міжнародну агресію проти мусульман і зупинив би її. Сьогодні мусульмани переслідуються по усьому світу,їх вбивають, грабують, ображають — як живих, так і мертвих. Торгівля зброєю, від якої Захід отримує матеріальну вигоду, стає однією із причин розпалення війн, в яких гинуть тисячі мусульман.

Захід підбурював до ворожих висловлювань на адресу Ісламу і мусульман, до висловлювань про неспроможність його політичної системи. Захід планомірно нав’язував свою точку зору, щоб відокремити Іслам від життя. За допомогою міжнародних відносин він зобов’язав мусульманські країни прийняти конституції, які відокремлюють релігію від життя, а потім пішов іще далі і зобов’язав мусульманські країни воювати проти Ісламу.

Основною причиною розпалювання ненависті є світський капіталізм з його переконаннями і системою. За допомогою своєї армії і впливу Захід колонізує нові території, і йому не вдається надати потрібне рішення для народів. Єдине, на що він здатен — це проявляти несправедливість і бити по переконанням і образу життя людей.

З іншого боку, під владою Халіфату люди різних релігійних і етнічних груп жили в мирі і згоді, про що свідчить історія. З волі Аллаха, скоро світ стане цьому свідком, коли буде встановлений Другий Праведний Халіфат, правління в якому буде здійснюватись за методом пророцтва.

 

14 Зуль-хіджа 1443 р.
13 липня 2022 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню