Палестинська проблема є ісламською проблемою. Ісламська Умма відповідальна за звільнення Палестини

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

О, жителі Благословенної землі! Злочини сіоністського утворення не припиняються, а правителі мусульманських країн є співучасниками сіоністів в цих злочинах. Ці правителі та їх ЗМІ не захистять вашу кров і вашу Святиню! Ми говоримо про правителів таких країн, як Туреччина, Іран, Єгипет т, Катар і т.д.

Іслам є основою в палестинському питанні, тому звільнення Палестини — це обов’язок Ісламської Умми та її армії. О, жителі Палестини, ваш заклик повинен бути скерований до Умми, до новому Салахуддіну! Скеруйте свій заклик до Умми та її армій і розірвіть усі зв’язки зі злочинними режимами. Єдиний порятунок для Палестини та її народу — це Іслам і Умма. Не варто чекати допомоги зрадницьких режимів і покладатись на неї.

Той, хто шукає допомоги у одного ворога проти другого, при цьому не шукаючи допомоги у Умми та її армій, повинен знати, що він — зрадник і посібник сіоністів. Його мета — відволікти від правильного рішення, яке здатне привести до звільненню. Відповідальність за звільнення Благословенної землі лежить на плечах офіцерів і солдатів усіх мусульманських країн. Найгірше зрадництво — це звернення за допомогою до Америки і міжнародній спільноті замість звернення до мусульманських армій.

 

Із рубрики новин газети «Ар-Рая» №408
18 Сафара 1444 р.х.
14 вересня 2022 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню