Мусульман об’єднує ісламське братство, а не націоналізм!

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Західні колоніальні країни для отримання бажаного просували серед мусульман, особливо серед освіченого класу населення, ствердження і концепції західної політичної думки, які засновані на ідеї національних держав, в основі яких лежить вигадана людиною система.

Таким чином, вони віддалили мусульман від свого великого ісламського проекту і замінили його національним зв’язком, який не в змозі вирішувати проблеми людини. В основі національного зв’язку лежить світська капіталістична система, заснована на відокремленні релігії від життя.

Щоб зміцнити національне об’єднання в мусульманських країнах і зробити його легітимним серед народу, влада вдалась до формування національної культури і відродженню національної слави. На руїнах держави Халіфат вони заснували свою культурну, ідейну і політичну історію. Вони сформували національні символи, такі як прапор і гімн, і звели статуї видатним мислителям і політикам. Насправді ж вони є інструментом Заходу, який використовує їх для управління мусульманськими країнами в ім’я патріотизму.

Ісламська акида містить в собі закони, які регулюють відносини ісламського суспільства всередині держави, а також його відносини з іншими народами за межами держави. Тому мусульманин повинен звернутись до Шаріату, який був ниспосланий Посланцю Аллаха ﷺ. І не дозволено йому вдаватись до забаганок людей і до їх обмеженому розуму, не говорячи вже про гнилі концепції капіталізму.

 

9 Рабі уль-авваль 1444 р.х.
5 жовтня 2022 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню