Посол Туреччини в єврейському утворення викриває брехню Ердогана і його режиму

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Новий посол Туреччини в Тель-Авіві Шакір Озкан Торунлар підтвердив, що Туреччина є першою країною в регіоні, яка визнала єврейське утворення.

Він сказав: «Туреччина і турки не були проти створення держави «Ізраїль» і не були проти євреїв». Він додав: «Турецькі євреї, які живуть в «Ізраїлі», число яких наближається до 100 тис., є найміцнішим мостом між нами». Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Палестині прокоментував цю ганебну заяву:

«Здається, турецький посол забув про вводячого в оману і брехливого Ердогана, тому він говорив відверто, не обертаючись; він ясно виразив позицію турецької держави та її правителів по відношенню до окупанту Благословенної Палестини. Такою є реальність усіх мусульманських правителів: хтось увібрався брехнею і показує опір, а хтось увібрався нормалізацією і зрадництвом. Усі ці правителі є вірними слугами і охоронцями інтересів колоніального Заходу . До тих пір, поки існування єврейського утворення становить інтерес для Заходу, воно так само становить інтерес для правителів (зрадників) мусульман. Вже настав час, щоб щирі і ревні до своєї релігії мусульмани приєднались до нас в діяльності по встановленню Другого Праведного Халіфату, правління в якому буде здійснюватись за методом пророцтва. Халіфат звільнить усіх мусульман, і зокрема — Палестину, від лещат колоніалізму і його прислужників і поверне Уммі колишню славу і велич».

 

Із рубрики новин газети «Ар-Рая» №426
25 Джумада ас-сані 1444 р.х.
18 січня 2023 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню