Тільки зі встановленням Халіфату буде звільнена Палестина

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

О, муджахіди Благословенної землі! Ми даємо пораду, відкрийте ж для неї свої серця і розум! Не покладайтесь на правителів-зрадників, не сподівайтесь на їх посередництво, адже усі вони — співучасники єврейського утворення проти вас. Всевишній Аллах сказав:

وَلَا تَرْكَنُوا إِلَى الَّذِينَ ظَلَمُوا فَتَمَسَّكُمُ النَّارُ وَمَا لَكُمْ مِنْ دُونِ اللَّهِ مِنْ أَوْلِيَاءَ ثُمَّ لَا تُنْصَرُونَ

«Не схиляйтесь на бік беззаконників, щоб вас не торкнувся Вогонь. Немає у вас покровителів і помічників, окрім Аллаха, і тоді ніхто вам не надасть підтримки» (11:113).

Знайте, щоб зупинити злочини єврейського утворення, індивідуального героїзму недосить, необхідна мобілізація Умми, перш за усе — її армій, адже проблема Палестини — це проблема Умми. О, муджахіди! Злочини припиняться тільки зі знищенням єврейського утворення, так зверніться за допомогою до Умми та її армій, і, можливо, вони відгукнуться на заклик Всевишнього Аллаха:

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا مَا لَكُمْ إِذَا قِيلَ لَكُمُ ‌انْفِرُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ اثَّاقَلْتُمْ إِلَى الْأَرْضِ أَرَضِيتُمْ بِالْحَيَاةِ الدُّنْيَا مِنَ الْآخِرَةِ فَمَا مَتَاعُ الْحَيَاةِ الدُّنْيَا فِي الْآخِرَةِ إِلَّا قَلِيلٌ

«О ті, які увірували! Чому, коли вас закликають виступили в похід на шляху Аллаха, ви тяжко припадаєте до землі? Невже ви вдовольняєтесь мирським життям більше, аніж Останнім життям? Але мінливе задоволення мирського життя порівняно з Останнім життя жалюгідне» (9:38).

Можливо, з волі Аллаха, богобоязливість і відповідальність спонукають Умму до того, щоб вона прийняла рішення і виступила у на джихад на шляху Аллаха, щоб звільнити мечеть аль-Акса та її околиці.

О, мусульмани! Благословенна земля залишиться більмом на оці євреїв, американців, колонізаторів і та їх приспішників. На Благословенній землі ніколи не утвердиться рішення колонізатора і зрадника.

وَلَقَدْ كَتَبْنَا ‌فِي ‌الزَّبُورِ مِنْ بَعْدِ الذِّكْرِ أَنَّ الْأَرْضَ يَرِثُهَا عِبَادِيَ الصَّالِحُونَ

«Ми вже записали в Писаннях після того, як це було записано в Нагадуванні (Хранимій скрижалі), що землю успадкують Мої праведні раби» (21:105).

О, мусульмани! Знайте, що Палестина була втрачена в день руйнування Халіфату, і кожен рік ми згадуємо цю трагічну дату. Так докладіть усіх своїх зусиль і надайте підтримку у встановленні Другого Праведного Халіфату, адже в цьому міститься велич і шлях для повного запровадження Законів Аллаха. Дайте відповідь на заклик Всевишнього Аллаха:

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا كُونُوا أَنْصَارَ اللَّهِ

«О, ті, які увірували! Будьте помічниками Аллаха» (61:14),

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِنْ تَنْصُرُوا اللَّهَ ‌يَنْصُرْكُمْ وَيُثَبِّتْ أَقْدَامَكُمْ

«О, ті. Які увірували! Якщо ви допоможете Аллаху, то і Він допоможе вам і утвердить ваші стопи» (47:7).

 

Із рубрики новин газети «Ар-Рая» № 434
23 Шабана 1444 р.х.
15 березня 2023р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню