Після сьогоднішнього дня немає виправдання ані мусульманам, ані решті людей. Новий хрестовий похід під назвою «Сіонізм»

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

На земле не залишилось нікого, хто б не знав про злочини, які кояться проти невинних людей в секторі Газа і на Західному Березі річки Йордан, не знав про те, як злочинне сіоністське утворення бомбардує дома і обрушує їх на голови людей, як снайпери стріляють в беззбройних цивільних осіб і вбивають їх на вулицях серед біла дня, не рахуючись ані з божественними законами, ані з людськими цінностями. І усе це відбувається на очах в усього світу на благословенній землі Палестини, де ниспосилались божественні послання!

Ці новини поширились по усьому світу, серед восьми мільярдів людей, і кожна людина без винятку, будь то мусульманин чи ні, вже не може заперечувати те, що відбувається чи виправдовуватись незнанням. Так само не є секретом те, що різанину, здійснювану сіоністами, підтримують західні країни на чолі з Америкою; вони допомагають єврейському утворенню-ізгою усією своєю військовою, економічною та інформаційною міццю.

Очевидно для усіх, що режими і правителі в країнах мусульман є інструментами і агентами західних держав, а також союзниками євреїв. Їх серця повні ненавистю і ворожнечею по відношенню до Ісламу і мусульманам, як в Палестині, так і в будь-якому іншому місці; вони не менш ворожі, аніж євреї, бо є одними із них, і навіть більшими сіоністами, аніж їх господин Байден.

Тому треба давати правильне визначення тому, що відбувається. Це війна проти усієї Ісламської Умми! Це новий хрестовий похід проти Умми, який цього разу відбувається на Благословенній Землі Палестини, а єврейське утворення — це лише брудний інструмент, який виконує чорну роботу для хрестоносців, їх культури і глобального капіталізму.

Народ і земля Палестини відрізняються від решти земель і народів. Аллах ﷻ підніс цю землю над іншими, ниспослав про неї ясні аяти, які будуть читатись до Судного дня. Аллах ﷻ сказав:

سُبْحَانَ الَّذِي أَسْرَى بِعَبْدِهِ لَيْلاً مِنَ الْمَسْجِدِ الْحَرَامِ إِلَى الْمَسْجِدِ الْأَقْصَى الَّذِي بَارَكْنَا حَوْلَهُ لِنُرِيَهُ مِنْ آيَاتِنَا إِنَّهُ هُوَ السَّمِيعُ الْبَصِيرُ

«Пречист Той, Хто переніс вночі Свого раба, щоб показати йому деякі із Наших знамень, із Заповідної мечеті в мечеть аль-Акса, околицям якої Ми дарували благословення. Воістину, Він — Чуючий, Бачачий» (17:1).

Також Він ﷻ сказав про Ібрахіма, мир йому:

وَنَجَّيْنَاهُ وَلُوطاً إِلَى الْأَرْضِ الَّتِي بَارَكْنَا فِيهَا لِلْعَالَمِينَ

«Ми врятували його і Лута (Лота) і привели їх на землю, яку Ми зробили благословенною для світів» (21:71).

Всевишній сказав:

وَجَعَلْنَا بَيْنَهُمْ وَبَيْنَ الْقُرَى الَّتِي بَارَكْنَا فِيهَا قُرًى ظَاهِرَةً وَقَدَّرْنَا فِيهَا السَّيْرَ سِيرُوا فِيهَا لَيَالِيَ وَأَيَّاماً آمِنِينَ

«Між ними і містами, які Ми благословили, Ми спорудили ясно помітні міста і розмірили шлях між ними. Роз’їжджайте між ними вночі і вдень у безпеці!» (34:18).

І хоча мірилом переваги серед людей є богобоязливість, усе ж таки Творець ﷻ, виділив і підніс народ Шаму, особливо народ Палестини, як про це сказав Пророк ﷺ:

عَلَيْكَ بِالشَّامِ فَإِنَّهَا خِيرَةُ اللهِ مِنْ أَرْضِهِ يَجْتَبِي إِلَيْهَا خِيرَتَهُ مِنْ عِبَادِهِ

«Іди в Шам, адже це — краща із земель Аллаха, і туди потягнуться кращі із Його рабів». Далі він ﷺ сказав:

عَلَيْكَ بِالشَّامِ فَإِنَّ اللهَ عَزَّ وَجَلَّ قَدْ تَكَفَّلَ لِي بِالشَّامِ وَأَهْلِهِ

«Іди в Шам, адже Аллах гарантував мені, що Він попіклується про Шам і його жителів» (передали Абу Дауд і Ахмад).

Передається від Ібн Аббаса, що Посланець Аллаха ﷺ сказав:

أَوَّلُ هَذَا الْأَمْرِ نُبُوَّةٌ وَرَحْمَةٌ، ثُمَّ يَكُونُ خِلَافَةً وَرَحْمَةً، ثُمَّ يَكُونُ مُلْكاً وَرَحْمَةً، ثُمَّ يَكُونُ إِمَارَةً وَرَحْمَةً، ثُمَّ يَتَكادَمُونَ عَلَيْهِ تَكادُمَ الْحُمُرِ فَعَلَيْكُمْ بِالْجِهَادِ، وَإِنَّ أَفْضَلَ جهادِكُمُ الرِّبَاطُ، وَإِنَّ أَفْضَلَ رباطِكُمْ عَسْقَلَانُ

«Початком цієї справи було пророцтво, і в ньому була милість, потім буде Халіфат, і в ньому милість, потім буде правління династій, і в ньому милість, після будуть різні емірати, і в них буде милість, після вони накинуться на них (вас) подібно віслюкам, і ви повинні будете вести джихад, а кращий ваш джихад — це захист кордонів, а кращий із ваших кордонів — це Ашкелон» (передав ат-Табарані). Ашкелон — місто в Палестині, яке знаходиться приблизно в 20 км від Гази.

Вбивство невинних є злочином згідно Шаріату Аллаха, і ніхто не може повставати проти цього Шаріату. Роблять це тільки злочинці, які не вірують в закони Всевишнього, спотворюють їх, вважають їх брехнею і роблять наклеп на Аллаха! Вони взялись видавати закони замість творця і пишаються цією роллю, вони принесли цінності, вигадані безбожниками, і зробили дозволеною кров, яку заборонив Аллах, сказавши:

مِنْ أَجْلِ ذَلِكَ كَتَبْنَا عَلَى بَنِي إِسْرَائِيلَ أَنَّهُ مَنْ قَتَلَ نَفْساً بِغَيْرِ نَفْسٍ أَوْ فَسَادٍ فِي الْأَرْضِ فَكَأَنَّمَا قَتَلَ النَّاسَ جَمِيعاً وَمَنْ أَحْيَاهَا فَكَأَنَّمَا أَحْيَا النَّاسَ جَمِيعاً وَلَقَدْ جَاءَتْهُمْ رُسُلُنَا بِالْبَيِّنَاتِ ثُمَّ إِنَّ كَثِيراً مِنْهُمْ بَعْدَ ذَلِكَ فِي الْأَرْضِ لَمُسْرِفُونَ

«Через цю причину Ми приписали синам Ісраіла (Ізраїля): хто вб’є людину не за вбивство або поширення нечестя на землі, той ніби вбив усіх людей, а хто збереже життя людині, той ніби збереже життя усім людям. Наші посланці вже явились до них з ясними знаменнями, але багато із них після цього коять надмірності на землі» (5:32).

Також Посланець ﷺ сказав:

لَا يَحِلُّ دَمُ امْرِئٍ مُسْلِمٍ إِلَّا بِإِحْدَى ثَلَاثٍ؛ رَجُلٌ كَفَرَ بَعْدَ إِسْلَامِهِ، أَوْ زَنَى بَعْدَ إِحْصَانِهِ، أَوْ قَتَلَ نَفْساً بِغَيْرِ نَفْسٍ

«Не дозволяється проливати кров мусульманина, окрім як в трьох випадках: того, хто впав в невір’я після Ісламу, одруженого перелюбця або ж душа за душу». Кров мусульманина перед Аллахом більш цінна, аніж Кааба і увесь світ.

Посланець Аллаха ﷺ сказав:

وَالَّذِي نَفْسِي بِيَدِهِ لَقَتْلُ مُؤْمِنٍ أَعْظَمُ عِنْدَ اللَّهِ مِنْ زَوَالِ الدُّنْيَا

«Клянусь Тим, в Чиї длані моя душа, вбивство віруючого більш тяжке перед Аллахом, аніж зникнення цього світу». Передається зі слів Ібн Умара, який сказав:

رَأَيْتُ رَسُولَ اللهِ يَطُوفُ بِالْكَعْبَةِ وَيَقُولُ: مَا أَطْيَبَكِ وَأَطْيَبَ رِيحَكِ! مَا أَعْظَمَكِ وَأَعْظَمَ حُرْمَتَكِ! وَالَّذِي نَفْسُ مُحَمَّدٍ بِيَدِهِ لَحُرْمَةُ الْمُؤْمِنِ أَعْظَمُ عِنْدَ اللهِ حُرْمَةً مِنْكِ؛ مَالِهِ وَدَمِهِ وَأَنْ نَظُنَّ بِهِ إِلَّا خَيْراً

«Я бачив, як Посланець Аллаха ﷺ, обходив Каабу і говорив: «Яка чудова ти і який чудовий твій аромат. О, яка велична ти і яка велика твоя святість. Клянусь Тим, в Чиїй руці душа Мухаммада, що святість віруючого більш велика перед Аллахом, аніж святість твоя! Недоторкані і священні його майно і кров, і ми повинні думати про нього лише хороше» (Ібн Маджа).

Із цих і багато інших шаріатських текстів, стає ясно, що вбивства, які кояться на благословенній землі Палестини, є найбільшим злочином і наслідки цього жахливі. Аллах ﷻ сказав:

وَمَن يَقۡتُلۡ مُؤۡمِنٗا مُّتَعَمِّدٗا فَجَزَآؤُهُۥ جَهَنَّمُ خَٰلِدٗا فِيهَا وَغَضِبَ ٱللَّهُ عَلَيۡهِ وَلَعَنَهُۥ وَأَعَدَّ لَهُۥ عَذَابًا عَظِيمٗا ٩٣

«Якщо ж хто-небудь вб’є віруючого навмисно, то відплатою йому буде Пекло, в якій він буде вічно. Аллах розгнівається на нього, прокляне його і приготує йому великі муки» (4:93).

Як євреї заслуговують покарання Аллаха за свої злочини, так само на нього заслуговують і західні країни, а разом з ними — і мусульманські правителі, які лояльні і підтримують їх. Не може мусульманин досягти довольства Аллаха, якщо буде мовчати, бачачи зло, яке коїться. Посланець Аллаха ﷺ сказав:

لَمَّا وَقَعَتْ بَنُو إِسْرَائِيلَ فِي الْمَعَاصِي نَهَتْهُمْ عُلَمَاؤُهُمْ فَلَمْ يَنْتَهُوا، فَجَالَسُوهُمْ في مَجَالِسِهمْ، وَوَاكَلُوهُمْ، وَشَارَبُوهُمْ، فَضَربَ اللهُ قُلُوبَ بَعضِهِمْ بِبَعْضٍ، وَلَعَنَهُمْ عَلَى لِسَانِ دَاوُدَ وَعِيسَى ابْنِ مَرْيَمَ، ذَلِكَ بِمَا عَصَوا وَكَانُوا يَعتَدُونَ، كَلَّا، وَالله لَتَأْمُرُنَّ بِالْمَعْرُوفِ، وَلَتَنْهَوُنَّ عَنِ الْمُنْكَرِ، ولتَأْخُذُنَّ عَلَى يَدِ الظَّالِمِ، ولَتَأْطرُنَّهُ عَلَى الْحَقِّ أَطْراً، ولَتَقْصُرُنَّهُ عَلَى الْحَقِّ قَصْراً، أَوْ لَيَضْرِبَنَّ الله بقُلُوبِ بَعْضِكُمْ عَلَى بَعْضٍ، ثُمَّ ليَلْعَنكُمْ كَمَا لَعَنَهُمْ

«Коли сини Ісраіла почали робити гріхи, знаючі серед них почали забороняти їм (вчиняти так), проте вони не припинили (робити цього, тим не менш, знаючі продовжували) зустрічатись з ними у місцях їх зібрань, їсти і пити з ними, і тоді Аллах привів серця їх до розбратів і прокляв їх через Дауда та Ісу, сина Марьям, за те, що були вони непокірні і злочинні. Ні, клянусь Аллахом, обов’язково повинні ви спонукати до схвалюваному, і утримувати від засуджуваного, і хапати за руку пригноблювача, і схиляти його до істини, і утримувати його (у межах відповідного) істині, а інакше Аллах неодмінно зіштовхне між собою ваші серця, а потім прокляне вас, як прокляв їх» (передали Абу Дауд і ат-Тірмізі).

Двохмільярдна Умма з її величезними арміями здатна взяти за руки тих, хто порушує усі кордони. Євреї довели своє боягузтво і підлість, зустрінувшись обличчя до обличчя з чоловіками на полі битви і на усіляких можливих інформаційних майданчиках. Вони подібні тим, хто був до них із числа західних хрестоносців, і немає виправдання тому, хто відсторонюється на Благословенній Землі, навіть якщо він — не військовий.

«Кожен мусульманин повинен бути на стражі якого-небудь із кордонів Ісламу, але, клянусь Аллахом, Ісламом від вас і не пахне!». Вчений, студент, лікар, прибиральник і усі люди повинні звернутись до армій, щоб вони виконали свій обов’язок. Адже очевидно, що звільнення Палестини може бути здійснено тільки силами мусульман! Тому правителі, які підтримують євреїв, — це ті, хто заважає Уммі надати допомогу своїм братам, і вони повинні бути скинуті, а армії повинні бути мобілізовані для свого істинного призначення — битви на шляху Аллаха у затишку Праведного Халіфату за методом пророцтва.

У той час як обов’язком мусульман є дати відсіч євреям, обов’язком на Сході і Заході є засудження злочинів сіоністів і своїх урядів, які встали на бік несправедливості і мовчать про масові вбивства.

Західні держи підтримують єврейське утворення в своїх інтересах, їм треба поширення невігластва серед синів Ісламської Умми, щоб перешкодити їх об’єднанню під законами Аллаха. Вони бояться того дня, коли мусульмани зберуться під стягом Халіфату за методом пророцтва і понесуть справедливість усьому світу згідно повелінням Аллаха і Його великим законам.

Але хмари розсіялись, і правда про єврейські поселення розкрилась. Їм було заборонено селитись на цих землях іще з часів Муси (а.с.), не говорячи вже про окупацію того, що їм не належить. Усе це стало ясно до такої міри, що більшість людей на землі почало проклинати їх.

Якщо народи світу будуть мовчати перед своїми несправедливими лідерами і приймуть їх над собою як своїх правителів, то вони стануть свідками і співучасниками їх злочинів, а Ісламська Умма не забуває тих, хто завдав їй шкоди, і по достоїнству ставиться до тих, хто справедливий до неї.

Аллах Всевишній сказав:

لَتَجِدَنَّ أَشَدَّ النَّاسِ عَدَاوَةً لِلَّذِينَ آمَنُوا الْيَهُودَ وَالَّذِينَ أَشْرَكُوا وَلَتَجِدَنَّ أَقْرَبَهُمْ مَوَدَّةً لِلَّذِينَ آمَنُوا الَّذِينَ قَالُوا إِنَّا نَصَارَى ذَلِكَ بِأَنَّ مِنْهُمْ قِسِّيسِينَ وَرُهْبَاناً وَأَنَّهُمْ لَا يَسْتَكْبِرُونَ

«Ти неодмінно знайдеш найзапеклішими ворогами віруючих іудеїв і многобожників. Ти також неодмінно знайдеш, що ближче усіх до любові до віруючих є ті, які говорять: «Ми — християни». Це тому, що серед них є священики і монахи, і тому, що вони не проявляють зарозумілості» (5:82).


Газета «Ар-Рая»
Білал аль-Мухаджир, Пакистан
29 Джумада аль-уля 1445 р.х.
13 грудня 2023 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню