Головорізи Хасіни викрали дружину засудженого за заклик до Ісламу

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Хізб ут-Тахрір у Бангладеш рішуче засуджує огидний акт, скоєний бандитами режиму Хасіни, які викрали віруючу жінку із її дому у Дацці лише тому, що вона є дружиною носія заклику, засудженого три місяці назад.

З тієї ж причини був викрадений молодший брат ув’язненого, і його місцезнаходження досі невідоме. Партія почала вимагати їх негайного звільнення.

«Після того, як Хасіна знов прийшла до влади шляхом обману та при підтримці колонізаторів, вона намагається оплатити борги своїм хазяям, повністю беручи участь у їх війні проти Ісламу. Не зумівши політичним шляхом зупинити рух по створенню Праведного Халіфату, вона стала вдаватися до огидних актів пригноблення та тиранії проти родин активістів руху по утворенню Халіфату. Хасіна безсоромно переслідує мусульманських жінок, як це роблять невірні колонізатори», — говориться у заяві Хізб ут-Тахрір.

«Історія показує, що ніхто ніколи не міг приборкати Іслам за допомогою тортур мусульман. Всемогутній Аллах є Хранителем усіх віруючих та Допомагаючим свої релігії, навіть якщо це ненависно многобожникам. І нехай знає Хасіна, що той, хто пригноблює і переслідує мусульман та їх родини лише тому, що вони сповідують Іслам, неодмінно зазнає поразки. Єдиним порятунком для нього від вогню буде своєчасне покаяння та припинення скоєння огидних злочинів проти поборників Праведного Халіфату», — пише інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір, звертаючись до Хасіни та її режиму.


Огляд новин «Ар-Рая»
06.02.2019

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню