ООН — вовк в овечій шкурі

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

На конференції донорів Ємену у Женеві 26 лютого ООН змогла зібрати 2,6 млрд. дол. із 16 країн світу для «забезпечення стабільності і розширення операцій по наданню гуманітарної допомоги постраждалим».

У зв’язку з цією новиною Центральний інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Ємні зробив заяву, зазначивши декілька важливих пунктів:

1. ООН збирає засоби від імені єменського народу за рахунок гуманітарної катастрофи у країні, викликаної англо-американським конфліктом з використанням місцевих і регіональних інструментів. Жителі Ємену знають, що отримують із цієї зібраної допомоги лише жалюгідні крихти, оскільки ООН привласнить більшу частину грошей, виділяючи їх своїм старшим співробітникам і на зловмисні програми своїх інститутів. Більше того, ця допомога вже майже закінчилась, тому що ООН не заперечує, щоб народ Ємену вимер, страждаючи від смертельних хвороб та епідемій. Для цієї організації лиха людей є джерелом прибутку, який дозволить їй заробити величезні суми і остаточно зміцнити свої інститути у цій країні.

2. ООН є одним із інструментів домінування Америки у світовому порядку. Недивно, що ми бачимо, як за допомогою цієї організації Америка допомагає хоусітам, підтримуючи їх частиною зібраної допомоги, якою вони торгують на чорному ринку. Це ані для кого не секрет… Її підтримка підтверджується щорічними звітами і організаціями по наданню допомоги, діючими у країні.

3. В інтересах ООН — продовжити єменську війну, оскільки вона є не гуманітарно-благодійною організацією, а інструментом колонізатора, який питає історичну ненависть до Ісламу і мусульманам. Будь-які її злочини та інтриги оскаржуються лише невпливовими особами, які переслідують свої інтереси, або підкореними агентами.

4. Ці засоби, які називаються грантами, насправді є правом єменського народу, а не подарунком. Проте країни-донори надають їх лише у відповідь на вимогу Америки і Британії, які ведуть боротьбу за вплив в Ємені. Підкорені країни не дають нічого постраждалому народу Ємен заради Аллаха, у той час коли усі багатства Ісламської Умми ллються рікою у кишені колонізаторів.

5. Народ Ємену не потребував би подібної допомоги, якщо б у нього була держава, яка об’єднає мусульман і буде править Ісламом. Країна володіє достатньою кількістю багатств, але усе це іде у кишені конфліктуючих сторін та їх колоніальних хазяїв, які виснажують народ Ємену податками і постійними неправомірними зборами, поруч з ростом цін через економічні війни між конфліктуючими сторонами.

6. Народ Ємену повинен чітко розуміти реальність і небезпеку англо-американського конфлікту у своїй країні. Він також повинен розуміти роль ООН у цьому конфлікті і докласти усіх зусиль, щоб позбавити країну від безглуздих бойових дій і кровопролиття. Ця мета досяжна лише за допомогою встановлення Халіфату, який править на основі Ісламу, як у внутрішній, так і у зовнішній політиці, усуваючи усі кризи і виганяючи усіх колонізаторів, їх інструменти і агентів, які приносять лише страждання. руйнування, війну і смуту.


Огляд новин «Ар-Рая»
06.03.2019

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню