Акції протесту проти розправи над мусульманами у Новій Зеландії

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Хізб ут-Тахрір Бангладеш


Хізб ут-Тахрір у Бангладеш у п’ятницю 15.03.2019 після молитви аср організував акції протесту біля різноманітних мечетей Дакки і Чіттагонгу проти розправи над мусульманами у Новій Зеландії.

Один із промовців на акції протесту заявив: «Давайте не будемо забувати, що сьогоднішній огидний злочин є природним і прямим наслідком десятиріч ненависті, залякування і наклепів на мусульман з боку колоніального Заходу і його ЗМІ під приводом «війни з тероризмом», тобто війни з Ісламом.Такі масові вбивства будуть відбуватись доти доки світські західні політики заохочують залякування мусульманами, особливо враховуючи те, що у мусульман немає істинного представництва і ми зараз відчуваємо себе зовсім безпорадними проти західного варварства. З одного боку, світський Захід створив хаос у мусульманських країнах за допомогою жахливих військових інтервенцій , а з іншого боку , антиісламська істерія підштовхує місцевих жителів до насильства проти мусульман. Коли справа доходить до захисту мусульман, живучих на Заході, то вони навіть не соромляться своєї брехні, нібито вони забезпечують захист мусульман, дотримуючись світських цінностей і «свободи релігії». Це те, щ ми бачили. Замість того, щоб запевнити мусульман у безпеці після п’ятничної трагедії, новозеландська поліція попереджає про встановлення контролю над будь-якою мечеттю Нової Зеландії».

Другий доповідач сказав: «Давайте не будемо забувати, що правителі мусульман також є учасниками злочину. Вони привели мусульман до цього жалюгідного положення. Вони проклали шлях для західного втручання в ісламські землі. Через байдужість цих зрадників Захід заохочує ненависть і страх перед мусульманами, і це явище лише зростає у західному світі. Ці правителі не вважають проблему Умми своєю проблемою, а розглядають її у національних рамках і виходячи із своїх особистих інтересів».

 

Огляд новин «Ар-Рая»
20.03.2019

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню