Ісламським рухам у Палестині: не схиляйтесь на бік беззаконників!

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Делегація руху «ХАМАС» на чолі з д-ром Мусою Абу Марзуком зустрілась зі спеціальним представником президента Росії по Близькому Сходу і країнам Африки Михайлом Богдановим і російським послом у Досі Нурмахмадом Холовим.

Делегація руху «ХАМАС», у яку також увійшов член політбюро Іззат ар-Рішк, проінформувала Богданова про останні політичні і події навколо палестинської проблеми.

У ході зустрічі делегація обговорила Великий марш повернення і тяжкі умови життя палестинського народу у секторі Газа внаслідок триваючої осади.

Окрім того, сторони обмінялись думками про регіональні події.

Зі свого боку, Богданов підкреслив важливість національної єдності серед палестинських сил, зазначивши, що позиція Росії послідовна у підтримці дружнього палестинського народу на основі міжнародних резолюцій.

Він також зазначив, що Росія буде надавати підтримку палестинцям заради досягнення національної єдності, вважаючи це ключовим чинником у реалізації законних сподівань народу.

(«Ma’anNews», 19.10.2019)

«Ар-Рая»: простеживши за зустрічами у Досі і попередніми візитами у Москву, можна помітити слабкість і нехтування палестинських політиків. Росія коїть нелюдяні злочин проти мусульман. Окрім того, що Росія не володіє своїм баченням по рішенню палестинської проблеми, вона не здатна ані на що, окрім твіту про «міжнародну легітимність» та американське рішення «дві держави». Росія служить лише рупором у просуненні американського рішення.

Зустрічі, що відбулись, показують ступінь нехтування шаріатським положенням, оскільки палестинські політики приповзають до ніг невірних і просять зустрічі для обговорення ісламської проблеми. Якщо учасники та ініціатори цих зустрічей дотримувались би кордонів Шаріату, то вони повернулись би до Книги Аллаха і Сунни Його Пророка ﷺ. Так вони дізнались би рішення Господа у цьому питанні. Дізнались би шаріатське рішення з питання звернення до невірних для вирішення проблем мусульман. Дізнались би рішення Шаріату з питання боротьби за владу, заснованої на захисті окупанта.

Дізнались би рішення з питання відродження організації, чия місія полягала у досягненні зречення від благословенної землі. Вони з’ясували б, як вирішити конфлікт і ворожнечу між мусульманами. Тоді вони не були б втягнутими у змагання з урядом Аббаса, щоб показати свою готовність брати участь у нових виборах, приєднатись до координації безпеки і працювати під егідою  «ОЗП» і західних проектів, які раніше привели до втрати 80% Палестини.

Росія є злочинною державою, і її злочини в Афганістані, Чечні, Криму і Шамі збереглись у свідомості Ісламської Умми, включаючи народ Палестини. Ані наради у Досі, ані заяви Богданова не змінять цей факт. Народ Палестини є братом народу Шаму, а не Росії, літаки якої знищують людей, міста і села. Сирійці, як і решта мусульман, працюють і очікують встановлення держави Ісламу, щоб знищити єврейське утворення, притягти Росію до відповідальності за її злочини і вказати Америці та Європі їх місце.

 

Огляд новин «Ар-Рая»
30.10.2019

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню