«CEDAW» проти мусульманських жінок

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Захід свідомо прагне до знищення родини, суспільства та усієї Ісламської Умми. Він зробив жінку мішенню поширення своєї культури і концепцій, особливо у мусульманських країнах.

Захід зосередився на небезпечних заголовках — прокладаючи шлях до перемоги над законами Ісламу, — таких як оновлення релігії, розвиток релігійного дискурсу і перетворення шаріатських законів, щоб вони відповідали вимогам сучасності. Він направив свої отруйні стріли на мусульманську жінку, на її головну роль і цноту, оскільки упевнився у важливості її ролі у житті родини і суспільства. Тому ООН прийняла декілька міжнародних конвенцій і декларацій. Наприклад, у 1979 році була прийнята Конвенція про ліквідацію усіх форм дискримінації у відношенні жінок (CEDAW).

Ця конвенція не менш зловісна, анід Декларація Бальфура. Пункт f статті і 2 Конвенції гласить, що держави-учасники повинні «приймати усі відповідні заходи, включаючи законодавчі, для змінення чи скасування діючих законів, постанов, звичаїв і практики, які представляють собою дискримінацію у відношенні жінок». Була проведена низка міжнародних конференцій для прийняття і реалізації домовленостей у цій площині. Перша всесвітня конференція була скликана у Мехіко у 1975 році. Цей рік був об’явлений міжнародним роком жінки.

Таким упередженим закликом до рівності між жінками і чоловіками Захід хоче витягти мусульманську жінку із фортеці і позбавити захисту, щоб вона, як і західна жінка, стала дешевим товаром, який використовується у роботі чи у вдоволенні низинних похотей. Мета нашої кампанії під назвою «CEDAW — злочин проти мусульманок» полягає у тому, щоб попередити мусульман у цілому, і мусульманських жінок — зокрема, про небезпеки, пов’язані з цими отруйними конвенціями, особливо «CEDAW», і про небезпеку феміністських суспільств, які обертаються навколо інтересів колоніального Заходу і просувають його порочну культуру.

 

Огляд новин «Ар-Рая»
20.11.2019

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню