У Марокко розглядається справа «мережі, які займались натуралізацією «ізраїльтян» по підробленим документам»

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Марокканський суд першої інстанції у Касабланці вирішив відкласти слухання по справі «натуралізації «ізраїльтян» у Марокко шляхом шахрайства» до 10 жовтня, щоб вислухати останні заперечення сторони захисту і коментарі сторони звинувачення.

Під час слухання у суді першої інстанції у Касабланці перед головою трибуналу Алі ат-Тарші предстали більше 20 звинувачуваних, у тому числі — марокканець, який прийняв іудаїзм, три офіцера поліції, чиновники і володар турагентства.

Раніше у поліції вони заявили, що розкрита мережа надавала «ізраїльтянам» підроблені сертифікати, які підвереджують народження їх батьків на території Марокко.

Марокканські аналітики заявили, щ ця мережа буда частиною «ізраїльської кампанії», скерованої на нормалізацію відносин з Марокко.

Процес натуралізації євреїв у різних арабських країнах шляхом шахрайства — дуже небезпечне явище, за яким приховується проникнення шпигунів у різноманітні прошарки населення, стаючи політиками, журналістами, економістами і правителями, отримуючими підтримку від кіл глобального сіонізму, як це відбувається сьогодні. Тому мусульманам треба бути дуже обережними, щоб зберегти майбутнє Умми.

(Журнал «Аль-Вай», №397).

 

Огляд новин «Ар-Рая»
06.11.2019

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню