Вина на усіх сіоністах — як на лівих, так і на правих

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Більше 350 «ізраїльтян» зібрались у президентському штабі у Рамаллах, щоб відсвяткувати Міжнародний день солідарності з палестинським народом, який співпадає з річницею прийняття в ООН рішення про розділення Палестини 29 листопада 1947 року.

Делегацію прийняла низка палестинських лідерів на чолі з Джібрілем Раджубом, генеральним секретарем Центрального комітету руху «ФАТХ», Мухаммадом аль-Мадані, членом Центрального комітету і головою комітету по взаємовідносинам з «ізраїльським» суспільством, Махмудом аль-Хабашем, верховним суддею Палестини, а також інші політичні, громадські і релігійні діячі. Зустріч включала велику кількість виступів членів Кнесету, а також голів різноманітних асоціацій і громадських рухів.

Виступи були присвячені необхідності припинення окупації, створення палестинської держави, встановлення миру і приваблення правих «ізраїльських» сил на чолі з Нетаньяху до відповідальності за зрив переговорів під різними приводами . Вони також відкинули заяви «ізраїльської» сторони про відсутність партнеру, підкресливши, що «палестинське керівництво», очолюване президентом Махмудом Аббасом, є істинним партнером усіх, хто бажає досягти миру і покласти край конфлікту».

«Ар-Рая»: палестинська влада, перебуваючи у зрадництві, має намір ігнорувати те, що єврейське утворення є окупантом і що немає різниці між правими, лівими і центристами. Навіть якщо вони розходяться у своїх політичних програмах, проте одностайно працюють, служать, зміцнюють і підтримують безпеку свого незаконного утворення. Усі вони — вбивці палестинського народу. Масові розправи проти народу Палестини були до появи правих і після, тривали під час правління лівих і після їх правління. І якщо ліві вважають, що їм належить 80% благословенної землі Палестини, заявляючи про мир, то праві хочуть контролювати усю Палестину, об’являючи війну.

Вважати, що ліві чи центристи в єврейському утворенні чи крупних країнах, особливо в Америці, бажають блага для палестинського народу, є політичним самогубством. Америка (і Захід — у цілому) підтримує і захищає це незаконне утворення. Хіба вони не створили єврейське утворення, щоб воно стало для них першою лінією оборони і отруйним кинджалом, встромленим у груди Умми, щоб запобігти її підйому і встановленню її держави?!


Огляд новин «Ар-Рая»
04.12.2019

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню