У Танзанії пройшли заходи, приурочені до річниці завоювання Константинополя

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Хізб ут-Тахрір у Танзанії приєднався до всесвітньої кампанії партії, присвяченої річниці завоювання Константинополя і запущеної на початку поточного місяця Центральним інформаційним офісом Хізб ут-Тахрір.

Кампанія стартувала за дорученням аміра Хізб ут-Тахрір Ати Абу Ар-Рашти і носила назву «Завоювання Константинополя — виконане пророцтво, за яким будуть виконані решта інших!».

У своїй частині кампанії Хізб ут-Тахрір хоче донести декілька ідей:

1) Лише зі застосуванням Ісламу і повним усуненням систем невір’я мусульмани знов набудуть величі.

2) Ісламська Умма упевнена у виконанні усіх пророцтв Посланця Аллаха ﷺ. Перше із них вже здійснилось, і після нього послідує виконання пророцтв про завоювання Риму, встановленні Другого Праведного Халіфату, битві з євреями і перемогу над ними.

3) Мусульмани повинні працювати над встановленням Праведного Халіфату, який був зруйнований невірним Заходом та його прислужниками у 1342 році хіджри (1924 р.). Країни Заходу досі докладають усіх зусиль, щоб запобігти його появі.

Кампанія проходила у різноманітних куточках Танзанії: Дар-ес-Салам, Мванза, Занзібар, Мтвара (південний регіон) і Танга (північно-східний регіон). Кампанія включала ознайомлення людей з промовою аміра Хізб ут-Тахрір, публічні і приватні обговорення у мечетях і за межами мечетей, офіційні заяви, п’ятничні проповіді, поширення відеороликів і повідомлень у мессенджерах, а також участь деяких членів партії у теле- і радіопрограмах.

Хізб ут-Тахрір виразив вдячність усім, хто так чи інакше брав участь у цій кампанії, просячи Аллаха збільшити їх нагороду.

 

Огляд новин «Ар-Рая»
22.01.2020

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню