Хізб ут-Тахрір/Судан передав представникам влади прокламацію про катастрофічні наслідки будівництва «Греблі великого відродження Ефіопії»

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Злочинний проект по будівництву «Греблі великого відродження Ефіопії» іще на один крок наблизився до завершення, коли правителі Судану і Єгипту дали свою згоду. Для остаточного запуску греблі залишається лише згода щодо питання наповнення і експлуатації водосховища.

І це не за горами, враховуючи те, що уряди Єгипту і Судану чітко слідують американському плану, а їх функціональні комісії зустрічаються у Хартумі. Очікується, що остаточна угода буде підписана у Сполучених Штатах наприкінці поточного місяця.

У зв’язку з цими подіями делегація Хізб ут-Тахрір, яку очолив член маджліс-вілаяту Хізб ут-Тахрір у Судані д-р Абдуллах Абдуррахман, передала публікацію, написану у вересні 2017 року під назвою «Гребля відродження: битва за воду, халатність правителів і обов’язок Умми» наступним представникам влади: голові Суверенної ради Судану Абдель Фаттаху аль-Бурхану, заступнику голови Суверенної ради Судану Мухаммаду Хамдану Дакло, прем’єр-міністру Судану Абдуллаху Хамдуку, голові МЗС Судану Асме Абдаллі, міністру водних ресурсів та іригації Ясіру Аббасу.

Мета акції полягала у тому, щоб ознайомити представників влади з катастрофічними наслідками «Греблі великого відродження Ефіопії» для Судану і Єгипту і покласти на них відповідальність за реалізацію цієї змови.

 

Огляд новин «Ар-Рая»
29.01.2020

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню