Конференція по Халіфату «Із глобального потрясіння до світового спокою»

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Хізб ут-Тахрір/США

У межах кампанії, розгорнутої Хізб ут-Тахрір по дорученню аміра партії Ати ібн Халіля Абу ар-Рашти у 99-у річницю руйнування Халіфату, 12 Шабана 1441 року хіджри, що відповідає 5 квітня 2020 року, активісти провели щорічну конференцію по Халіфату під назвою «Із глобального потрясіння до світового спокою». У зв’язку з пандемією вірусу COVID-19, який став причиною нової глобальної кризи, конференція транслювалась у прямому ефірі через мережу Інтернет.

У ході конференції розглядались наступні питання:

• Масові звільнення і самоізоляція сотень мільйонів людей до невпізнання змінили звичайне життя людства. Усе це відбувається на тлі зростаючої нерівності у багатстві, на тлі політичних безладів і гуманітарних криз, які спустошують світ на протязі десятиріч.

• Ісламська Умма наражається на масові репресії, незалежно від того, чи знаходиться переслідуємий мусульманський народ у меншості чи більшості.

• Світські капіталістичні уряди не змогли побудувати гармонічне суспільство у жодному куточку землі і не змогли вдовольнити основні потреби мільярдів людей.

• Світ в очікуванні альтернативного рішення.

• Глобальним рішенням буде застосування ісламської системи у Халіфаті за методом пророцтва.

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
08.04.2020

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню