Шкідливі ЗМІ сприяють нормалізації з єврейським утворенням і закликають до непристойності і пороку

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Немає потреби говорити про те, що сьогодні Умма живе у неприйнятих умовах через зрадництво правителів, встановлених Заходом і безглуздо проливаючих кров і багатство мусульман, втрачаючи святині Умми і борючись проти Аллаха, Його Посланця ﷺ і віруючих.

Тим не менш, зухвалість цих беззаконників по відношенню до Шаріату стала більш грубою у місяць посту у поточному році. В цьому їм допомагають ті, хто бажає поширити порок серед мусульман. Підлі вчені називають цих правителів «шаріатськими», прикрашаючи їх погані вчинки. Ці заблудші, загублені люди, не обмежившись розділенням мусульман по питанню визначення початку посту згідно з кордонами Сайкс–Піко, як вони роблять кожен рік, порушили святість місяця посту, пускаючи в ефір шкідливі ЗМІ, які сприяють нормалізації з єврейським утворенням, яке окупувало благословенну землю, і серіали,які закликають до пороку і непристойності, і пропагують гомосексуалізм.

Замість того, щоб відкрити дома Аллаха для людей, які тримають пост, які можуть наблизитись до Аллаху і попросити про позбавлення від лиха, ми бачимо, як вони використовують епідемію, щоб залишити мечеті зачиненими на протязі усього Рамадану. Це беззаперечно вказує на те, що мета існування цих тиранів полягає лише у тому, щоб боротися з релігією Аллаха і збивати людей з істинного шляху.

І якщо б ці режими приймали рішення про зачинення мечетей тільки через переживання за інтереси і здоров’я людей, тоді вони могли б вжити необхідних запобіжних заходів, подібно тим, які були прийняті у торгових центрах та інших місцях великого скупчення людей. Найбільшим випробуванням для мусульман у цей час є відсутність Ісламу у їх житті і існування цих низьких правителів та їх помічників, які взялись за знищення того, що залишилось від Ісламу, щоб зруйнувати його остаточно після знищення влади Ісламу і руйнування Халіфату, перешкоджаючи відновленню ісламського життя.

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
20.05.2020

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню