Невже турецька ліра і накази Трампа дорожче для Ердогана, аніж Іслам і Посланець Аллаха ﷺ?!

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Президент Туреччини Ердоган закликав європейських лідерів покласти край тому, що він назвав «антиісламською програмою президента Франції», а також закликав турецький народ бойкотувати французькі товари.

Він підкреслив, що ворожість до Ісламу і мусульманам стала політикою, підтримуваною на рівні президентів у деяких європейських країнах. Він вказав на те, що мусульмани в Європі наражаються на систематичний тиск, і сказав, що побоюється наявності іншого плану, «більш похмурого і підступного через те, що відбувається з мусульманами в Європі».

У своєму коментарі Хізб ут-Тахрір/Палестина заявив: «Незважаючи на розуміння Ердогана і навіть заяву про те, що тиск, несправедливість і зарозумілість носять систематичний характер і зараз знаходяться на апогеї, а також що за цим стоять лідери і президенти, проте він відмовляється діяти у якості лідера, а замість цього займає позицію звичайної слабкої людини,закликаючи до бойкоту, який не змінює реальності і не утримує ворога.

У той же час ми знаходимо, що він переміщує військово-морські частини, щоб врятувати економіку, яку сам же і зруйнував, що пишається наданням усіх форм військової і матеріальної підтримки у триваючій війні між Азербайджаном і Вірменією, підкоряючись американським директивам, а також посилає армії і техніку для битви у Шамі і Лівії заради виконання планів Америки.

Але коли справа стосується захисту Посланця Аллаха ﷺ і слабких мусульман, можна виявити, що він відступає назад і обмежується гучними заявами і закликами, які пасують слабким і беззахисним, а не лідеру держави і голові наймогутнішої армії на Близькому Сході. Невже турецька ліра і накази Трампа дорожче для Ердогана, аніж Іслам і Посланець Аллаха ﷺ?! Єдине, що прийнятно для чоловіка, який володіє силою і положенням, — це мобілізувати армії, щоб помститися за Посланця Аллаха ﷺ і підтримати слабких мусульман. Решта усього іншого — лише обман і пил у вічі».

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
04.11.2020

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню