Палестинська адміністрація продовжує арештовувати активістів Хізб ут-Тахрір

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

У другій половині дня 12 квітня 2020 р. влада Палестини заарештувала двох членів Хізб ут-Тахрір — шейха Муаза Касіма із Тулькарма і шейха Юсуфа Шавахіна із Сілат аль-Харісія,Дженін, по звинуваченню в участі і проведенні п’ятничних молитов.

Варто зазначити, що Палестинська адміністрація перетворила багато мечетей у містах Західного берегу у військові казарми, побоюючись, що люди відкриють їх і зроблять п’ятничну молитву.

У відповідь на ці арешти інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір опублікував на своєму сайті заяву: «Ці заходи підтверджують ворожість ПА до Ісламу і мусульманам. Усі кроки, зроблені під приводом захисту здоров’я і запобігання поширення коронавірусу, націлені на усунення ісламських обрядів і перешкоджання прихильності людей своїй релігії. Підтвердженням тому є те, що у цій ж дні можна побачити натовпи людей в банках і на ринках і проведення масових заходів зі святкуванням «національного танцю» в аль-Халілі при підтримці і спонсоруванні палестинського уряду.

Про який захист здоров’я говорить Палестинська адміністрація?!Люди усвідомлюють і бачать на власні очі, що заходи набувають серйозності тільки у відношенні ісламських обрядів поклоніння і стають простою формальністю у відношенні банків, ринків і «національних» свят! А чи не припинити б владі своє зло у відношенні домів Аллаха і мусульман?! Інакше на неї чекає приниження у цьому і наступному світах … відпустіть на свободу носіїв заклику і захисників Ісламу!».

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
09.12.2020

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню