Єврейське утворення відчуває насолоду від зрадництва мусульманських правителів

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

«Ізраїльський» міністр розвідки Елі Коен заявив, що не знає, хто вбив іранського вченого-ядерщика Мухсіна Фахрізаде, додавши: «Але, звичайно, я не плачу по ньому». Про це повідомляється на сайті «SamaNews» 04.12.2020.

В інтерв’ю газеті «Маарів» Коен сказав, що «Ізраїль» найбільш схильний загрозам в усьому світі, а не тільки на Близькому Сході, «але він знає, як розплатитись з усіма, хто загрожує йому».

Коен вважає, що «кожен, хто грає активну роль в іранському ядерному проекті, засуджений до смерті».

«Я сподіваюсь і вірю, що іранські вчені-ядерщики не сплять спокійно. Вони знають: те, що трапилось на цьому тижні, може трапитись з кожним із них», — додав він.

«Ар-Рая»: замість того, щоб заперечувати свою причетність до цих вбивств із страху перед заходами у відповідь, єврейські лідери, здається зневажають правителів мусульман, включаючи правителів Ірану, до такої міри, що у них більше немає страху перед тем, що хтось дізнається чи звинуватить їх у вбивствах мусульманських лідерів і вчених, останнім із яких було вбивство іранського вченого-ядерщика Мухсіна Фахрізаде. Вони упевнені, що ніякого покарання чи помсти не буде, тому і розмовляють у такій манері. Замість того, щоб трястись від страху перед тим, як вбити будь-якого мусульманина або скоїти якийсь злочин проти мусульман, і замість того, щоб приховувати свою роль і заперечувати свій зв’язок з вбивством наших лідерів і вчених, єврейські лідери з усією сміливістю погрожують ударом по іранській ядерній програмі.

Прийшов час для мусульманських армій, коли вони бачать зрадництва своїх правителів, розтрачання багатств Умми, нехтування святинями і кров’ю мусульман, а також покірність перед боягузливими євреями, повстати і скинути їх, а потім надати нусру Хізб ут-Тахрір, щоб встановити правління Ісламу, захистити себе, своїх дітей і вчених від ворогів.

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
09.12.2020

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню