Хто зупинить інфляцію в Пакистані?

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

У зв’язку з падінням курсу пакистанської рупії до 175 рупій за 1 долар, що призвело до великої інфляції, яка тисне на спину пакистанського народу, інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Пакистані опублікував у вівторок 09.11.2021 заяву, в якій зазначається:

«Інфляція — це бич капіталістичної економіки. На відміну від ісламської золотосрібної валюти, паперові гроші втрачають купівельну спроможність, оскільки уряди друкують їх усе більше для погашення постійно зростаючих відсоткових боргів».

Далі в заяві вказується: «Ісламська валюта усуває невтримну інфляцію, оскільки вона опирається на золото і срібло, які є цінними рідкими металами, що призводить до стабільності цін».

Закликаючи мусульман прагнути до довольству Аллаха і замінити нинішні системи на ісламську, Хізб ут-Тахрір пише: «Ми закликаємо вас покласти край лихварській економічній системі, яка призвела до збіднінню людства, і працювати з Хізб ут-Тахрір над створенням Халіфату, який застосує Шаріат і золотосрібний стандарт в економіці, заборонить лихварство і часткове банківське резервування. Ми закликаємо людей вимагати від своїх родичів в пакистанських озброєних силах надати допомогу і підтримку Хізб ут-Тахрір у встановленні Халіфату за методом пророцтва».

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
17.11.2021

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню