На що сподівався Ердоган в Римі і що він отримав?!

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Коментуючи результати зустрічі Байдена і Ердогана в кулуарах саміту G-20, а також принизливе ставлення американської адміністрації до турецькому президенту, Хізб ут-Тахрір/Туреччина пише:

«Ердоган обійшовся зверхніми заявами на прес-конференції, яка відбулась після зустрічі. Між тим, Байден зовсім не згадав Туреччину і зустріч з Ердоганом. Це свідчить про те, що зустріч не дала задовільного результату для Туреччини».

В заяві Хізб ут-Тахрір також вказується: «Турецькі офіційні особи як і раніше бачать в Сполучених Штатах «друга і союзника». Отож, правителі Туреччини працюють над захистом інтересів американського і західного колонізатора, щоб зберегти свої престоли, замість того, щоб захищати інтереси турецького народу і мусульман. Кинути виклик державам — складна задача, яка вимагає віри, волі, завзятості і сили. Чи може керувати пригнобленими народами той, хто повертається спиною до Ісламу, ігнорує рішення Аллаха, повертається спиною до своєї Умми і приймає приниження і поразку заради статусу і мирських інтересів?!».

На завершення підкреслюється: «Поза усілякого сумніву, справжнього лідерства не було і не буде, окрім як в державі, заснованої на методі пророцтва. І коли вона з’явиться, Сполучені Штати і колоніальний Захід побачать, в чому істинний зміст наддержави».

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
17.11.2021

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню