«Такий Мій прямий шлях. Слідуйте по ньому і не слідуйте іншими шляхами, оскільки вони зіб’ють вас зі шляху Аллаха»

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

С того часу, як 100 років назад був зруйнований Османський Халіфат, нападки на релігію Аллаха, Його Книгу, Його Пророка ﷺ і мусульман не припинялись. Колоніальні країни уклали договори і угоди, щоб встановити свою гегемонію над ісламськими територіями.

Ці колоніальні країни розірвати Ісламську Державу на багато частин і встановили там правителів-рувайбідат, які захищали їх інтереси. Невірні надали цим продажним правителям необхідні засоби, щоб ті боролись проти Ісламу і тримали мусульман подалі від шляху нашого Посланця ﷺ, щоб не допустити повернення Ісламу до влади.

Ісламська Держава припинила своє існування , лиха і страждання почали спіткати мусульман з усіх боків. З втратою халіфа ми позбавились захищаючої нас фортеці, а невіруючі продовжують плести проти нас підступи і інтриги. Вони наважились проливати нашу кров, грабувати наші багатства , оскверняти наші країни і святині. Невіруючі продовжують вбивати і принижувати, вони довели нас до зубожіння і вимусили втікати зі своїх країн.

Немає порятунку для Ісламської Умми , немає кінця цим стражданням, втратам і приниженням. Умма ніколи не зупинить замахування невірних на свою релігію, Пророка ﷺ і Священну Книгу, поки не поверне свою державу. І тоді халіф Умми звернеться до ворогів Ісламу зі словами: «Відповідь ви побачите, а не почуєте, о, сини невірних».

Ісламська Умма повинна розірвати усі зв’язки з Заходом і прийняти великий проект Ісламу, послідувавши щирому і свідомому політичному керівництву, щоб встановити Халіфат , правління в якому буде здійснюватись за методом пророцтва. Тоді халіф поведе Умму до слави, честі, величі і безпеки . Він поведе її до поширенню Ісламу як послання і вірного керівництва для усього людства. Він перевиховає кожного, хто наважиться виступити проти Ісламу і його Посланця ﷺ.

 

Рубрика новин газети №400
20 липня 2022 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню