О, народ Сирії, ваша кров — це наша кров! Скиньте злочинний режим і встановіть Ісламську Державу!

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

В суботу 23 липня 2022 року інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір/Сирія повідомив: «У п’ятницю вранці російською авіацією був нанесений авіаудар по мирному населенню на заході Ідліба.

В результаті удару загинуло 7 людей, 4 із яких — діти, також 15 людей отримали поранення. У п’яницю ввечері було обстріляно із крупнокаліберних кулеметів село Афес до сходу від Ідліба, в результаті отримали поранення дві жінки і двоє дітей, один із яких — немовля. Окрім того, в п’ятницю силами злочинного режиму Асада, розташованими в таборі Джорін, був здійснений артилерійський обстріл міста аль-Мозара до півдню від Ідліба, де загинув один мирний житель. Також силами режиму були відновлені бомбардування в селах Куркур, аль-Анкаві, Хмеймат і Шагуріт, в районі рівнини аль-Габ до південному заходу від Хами, що призвело до масових руйнувань громадянського майна».

Газета «Ар-Рая»: ця інформація була опублікована на сторінці інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір/Сирія. Насір Шейх Абдульхай заявив: «Злочинний режим і його прибічники влаштовують масові вбивства мирних жителів Сирії зі схвалення Америки і міжнародної спільноти. Останньою і не єдиною була бійня в містечку аль-Джадіда, що унесла життя дітей. Ці діти неодмінно будуть скаржитись Аллаху на того, хто пролив їх кров, хто був замішаний в цьому, хто промовчав і не надав допомоги.

Ми звикли, що масові вбивства відбуваються після кожної зустрічі лицемірних, хитрих і злочинних голів країн. Вони виступають гарантами пролиття нашої крові і стражниками злочинного режиму, якими є Путін, Ердоган, і Раісі. Ці вбивства також відбуваються, коли лідери озброєних формувань на півночі Сирії чекають наказу від свого хазяїна Ердогана для встановлення так званої «безпечної» зони; вони служать в інтересах турецького режиму і його безпеки, і їх не турбує пролиття крові мусульман. Тільки щирі чоловіки помстяться за кров нашого народу і вбитих дітей. Вони обрублять сторонню «допомогу» і вплив ворогів, вони поквапляться до прямому шляху і свідомості. Під керівництвом щирого політичного керівництва, несучи проект порятунку, вони скинуть режим і не залишиться від нього і сліду».

28 Зуль-хіджа 1443 р.х.
27 липня 2022 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню