Америка вбила шейха аз-Завахірі, а мусульмани мовчать і благословляють це

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

В МЗСі Саудівської Аравії привітали повідомлення президента США Джо Байдена про вбивство лідера «Аль-Каїди» Аймана аз-Завахірі.

Відносно аз-Завахірі, нехай помилує його Аллах, вони заявили: «Ці лідери терористів керують операціями в США, Саудівські Аравії і в низці інших країн». Тим часом США і «Талібан» обмінялись звинуваченнями відносно аз-Завахірі. Держсекретар США Ентоні Блінкен заявив: «Незважаючи на небажання або нездатність талібів виконати свої зобов’язання, ми продовжимо надавати афганському народу надійну гуманітарну допомогу і виступати за захист прав людини, особливо жінки». Зі свого боку, «Талібан» засудив атаку США, в своїй заяві представник «Талібану» Забіхулла Муджахід заявив, що те, що трапилось, розцінюється як порушення міжнародних принципів.

Газета «Ар-Рая»: згідно Дохінської угоди між Америкою і «Талібаном», Америка має право проводити операції всередині Афганістану у випадку виявлення чинників загрози. В тій же гріховній угоді говориться, що уряд «Талібану» не дозволить використовувати Афганістан у якості плацдарму для загрози американським інтересам. Примітно, що подібні вбивства кояться напередодні виборів в Америці, щоб таким чином підняти рейтинг президента або його партії.

Америка — лідер міжнародної системи, вона порушує міжнародні закони і суверенітет держав, вона проводить бомбардування і вбивства без якої-небудь відповідальності. На жаль, серед мусульманських країн немає жодної країни яка володіла б своєю волею, тому вони підпадають першими під удар невірного колонізатора . У нас є питання до мусульманських армій, до їх щирих командирів: чи є розсудливий чоловік, який виправить цей дисбаланс? Він зруйнує владу прислужників і зрадників, поверне Уммі її право на суверенітет, і тоді буде встановлений Праведний Халіфат, правління в якому буде здійснюватись за методом пророцтва.

 

Із рубрик новин газети «Ар-Рая», №404
12 Мухаррама 1444 р.х.
10 серпня 2022 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню