Розправи в аль-Джадіді. Розкрита таємниця переговорів «гарантів»

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Силами режиму Асада бронебійними снарядами був обстріляний автомобіль на дорозі «Фаркіа -Дейр - Санбул» біля гори Завія до півдню від Ідліба. Обстріл не привів до жертв серед мирного населення, де були проведені роботи рятувальних служб.

Раніше злочинний режим підсилив обстріл окремих районів Ідліба. Тижнем раніше російська авіація бомбардувала мирне поселення аль-Джадіда до заходу від Ідліба. Ця російська агресія відбулась через день після завершення трибічного саміту Путіна, Ердогана і Раісі в Тегерані. У зв’язку з цими подіями інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір/Сирія звертається до мусульман Сирії:

«Жахливі розправи обрушились на вас в останні роки революції, особливо після зустрічі так званих «гарантів», і вбивства в аль-Джадіді — тому підтвердження. Вони бажають помститись вам і підкорити вас американській волі за допомогою міжнародних організацій цих так званих «гарантів». О, народ Сирії, вам стала очевидна реальність цих злочинів, ви бачите, як бездіють командири, чиї руки і воля зв’язані! Лідери фракцій усіма силами прагнуть догодити Заходу заради отримання міражних посад вони готові на будь-які поступки уступки. Хоча їх кінець буде таким же, як і у їх попередників,адже Захід позбудеться їх після отримання своєї вигоди. Кров наших дітей захистить тільки той, хто ввірить свої справи Всевишньому Аллаху, той, хто прагне довольство Аллаха. Помститься за наші жертви тільки той, хто володіє своїми рішеннями і тримається за верфь свого Господа. Наш порятунок — тільки через тих, хто віддав свою душу і майно Аллаху, а не через тих, хто дешево продався за уявні блага цього світу. Нам необхідно взяти на себе щире, свідоме політичне керівництво, яке має ясний закон і певний метод, щоб іти разом до досягненню нашої мети, нашої величі і винагороди, і це — єдиний шлях до порятунку.

 

Із рубрики новин газети «Ар-Рая», №402
5 Мухаррама 1444 р.х.
3 серпня 2022 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню