Мовчання перед тираном розв’язує йому руки, збільшує наші страждання і принижує нас

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

О, мусульмани Сирії! Життя в затишку вигаданої людиною системи — це життя в приниженні і рабстві, це важке життя, про яке повідомив нам Всевишній Аллах:

وَمَنْ أَعْرَضَ عَنْ ذِكْرِي فَإِنَّ لَهُ مَعِيشَةً ضَنْكاً وَنَحْشُرُهُ يَوْمَ الْقِيَامَةِ أَعْمَى

«А хто відвернеться від Мого Нагадування, на того чекає тяжке життя, а в день воскресіння Ми воскресимо його сліпим» (20:124).

Якщо ви будете мовчки дивитись на безчинства тиранів і злочинців, то ця реальність ніколи не зміниться. Більше того, мовчання збільшує їх тиранію і пригноблення. Якщо мовчати, то тиранія нікуди не зникне, один тиран змінить іншого, а ви і ваші діти продовжите жити в приниженні і стражданнях.

Якщо ви бажаєте гідного життя для себе і своїх дітей під затишком законів Ісламу, то жертви і стійкість — це неминучість дій для досягнення змінень. Ось ви почали благородну революцію проти найбільш безпощадного тирана, ви принесли величезні жертви і доклали усіх зусиль для скинення цього режиму. Революція стикнулась зі змовниками і продажними людьми, і після уповання на Аллаха єдина ваша надія — це міцно триматись принципів революції і правильного методу, але це неможливо без ясного політичного проекту, який витікає із вашої акиди. Ви зможете скинути режим і встановити закони Ісламу тільки з прийняттям щирого політичного керівництва, яке поведе революцію Сирії до своєї мети. Тоді ви досягнете слави і величі як в цьому світі, так і в Наступному. Ваші імена будуть записані в Ілліййуні, ваші імена увійдуть в історію, так покваптесь до порятунку і збудуйте свою велич власними руками. Не чекайте рішень від ваших ворогів і брехливих зрадників, які називають себе «друзями». Вони — вороги, так стережіться ж їх, уповайте на Аллаха і міцно тримайтесь за вервь Аллаха, адже перемогу дарує тільки Аллах.

 

Із рубрики новин газети «Ар-Рая», №404
12 Мухаррама 1444 р.х.
10 серпня 2022 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню