Тільки в Ісламі у дітей є права, безпека і благополуччя

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

На жаль, сьогодні в наших країнах головування належить вигаданій і порочній конституції.

Тому нам як мусульманам необхідно працювати над зміненням цих жалюгідних законів. Ми повинні повернути правління на основі ниспосланих від Аллаха законів, які були реалізовані Халіфатом на протязі сотень років. Халіф, беручи приклад з Посланця Аллаха ﷺ і керуючись законами Ісламу, справедливо правив серед людей, незважаючи на їх віросповідання. Що стосується питання «прав дітей», то Іслам вже надав своє рішення щодо цього. Адже Всевишній Аллах — Він Творець, Він Знаючий , і Він відає про свої творіння, Він знає, чого вони потребують і в чому для них користь. Сказав Всевишній Аллах:

أَلا يَعْلَمُ مَنْ خَلَقَ وَهُوَ اللَّطِيفُ الْخَبِيرُ

«Невже цього не буде знати Той, Хто створив, якщо Він — Проникливий (або Добрий), Відаючий?» (67:14).

Ґрунтуючись на цьому, ми закликаємо депутатів не допускати прийняття подібних законів. Проблема не в зауваженнях по деяким статтям закону і не в зміненні їх в угоду і для визнання народом. Швидше, мова йде про повне неприйняття цих та інших міжнародних законів , заснованих на невір’ї. Ці закони ображають ваших дітей і попирають вашу честь, більше того, вони гнівлять Всевишнього Аллаха.

أَلَمْ تَرَ إِلَى الَّذِينَ يَزْعُمُونَ أَنَّهُمْ آمَنُوا بِمَا أُنزِلَ إِلَيْكَ وَمَا أُنزِلَ مِن قَبْلِكَ يُرِيدُونَ أَن يَتَحَاكَمُوا إِلَى الطَّاغُوتِ وَقَدْ أُمِرُوا أَن يَكْفُرُوا بِهِ وَيُرِيدُ الشَّيْطَانُ أَن يُضِلَّهُمْ ضَلَالاً بَعِيداً

«Хіба ти не бачив тих, які заявляють, що вони увірували в ниспослане тобі і в ниспослане до тебе, але хочуть звертатись на суд до тагуту, хоча їм наказано не вірувати в нього? Диявол бажає ввести їх в глибоку оману» (4:60).

 

Із рубрики новин газети «Ар-Рая», №404
12 Мухаррама 1444 р.х.
10 серпня 2022 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню