Палестинська адміністрація продовжує грабувати простий народ

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Центральне статистичне управління опублікувало дані, як з початку 2022 року в Палестині відбувся ріст цін.

Індекс споживацьких цін (ІСЦ) за 7 місяців цього року збільшився порівняно з минулим роком того ж періоду. Згідно даним, ІСЦ збільшився в цілому в Палестині на 3,56 %, в Єрусалимі — на 4,49%, на Західному березі — на 3,44%, в секторі Газа — на 3,36%.

Порівняно з липнем 2021 року ІСЦ складає ріст у цілому в Палестині на 3,95%, в Єрусалимі — на 5,74%, на Західному березі — на 4,21%, в секторі Газа — на 2,05%.

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Палестині прокоментував результати даних досліджень: «Ці цифри показують тяжкий рівень життя народу Палестини, чиє положення погіршується з кожним днем. Не винятком стали народ Йорданії, Лівану, Туреччини, Іраку, Пакистану і решти мусульманських країн, більше того, ця криза стосується усього світу. Сьогодні у світі панує капіталістична система, яка обкрадає простий народ в угоду деякої кількості капіталістів , чиї особисті активи перевищують бюджет низки країн.

Окрім криз капіталістичної системи мусульманські країни перебувають під гнітом несправедливих і корумпованих режимів, які тільки і зайняті запровадженням нових податків. Ми бачимо, як ріст цін пов’язаний зі збільшенням кількості податків. Влада працює над прийняттям усе більшої кількості податків, вони прагнуть розробляти нові джерела прибутку для держави із зарплати робочих, роблячи більш жорстким митний контроль і підсилюючи митні збори.

Порятунок Ісламської Умми і людства у цілому від безперервної інфляції , росту цін, нестабільності курсу валют, нестачі товарів, проблем з ланцюжком поставок і монополії полягає в усуненні капіталістичної ідеології та її економічної системи. А потім необхідно встановлення ісламської ідеології та її економічної системі у виді Другого Праведного Халіфату, правління в якому буде здійснюватись за методом пророцтва».

 

Рубрика новин газети №405
26 Мухаррама 1444 р.х.
24 серпня 2022р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню