Делегація Хизб ут-Тахрір відвідала шейха ар-Ріха

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Делегація Хізб ут-Тахрір в Судані відвідала шейха ар-Ріха ібн Шейха Абдуллаха в провінції Аль-Джазіра в середу 21 вересня.

Делегацію очолив голова комітету по зв’язкам Хізб ут-Тахрір Насир Ріда, також в делегацію входив координатор комітету по зв’язкам Абдуллах Хусейн, член комітету по зв’язкам Абдулькадір Абдуррахман та інші члени партії: Назір Мухтар, Шарік Юсуф аль-Барбарі, Ахмад Бахр, Рахмат аль-Мавла Хадж і Адам Умар. На зустрічі обговорювалась політична ситуація у країні, конфлікти і погіршений стан у країні, що пов’язано з відсутністю рішень проблем народу. Усі конфлікти, які відбуваються між політичними партіями, між цивільними і між військовими підпитуються посольствами Америки, Англії, Саудівської Аравії і ОАЕ.

Учасники зустрічі були одностайні що рішення проблеми полягає в тому, що народ Судану повинен об’єднатись на основі своєї ісламської акиди у межах держави Халіфат. Шейх ар-Ріх подякував делегації Хізб ут-Тахрір за цей візит і чудову бесіду сказавши: «Ми почули чудові слова». Шейх розповів про проблеми народу Судану і підкреслив, що рішення цих проблем повинно ґрунтуватись на Корані і Сунні. У свою чергу, делегація Хізб ут-Тахрір виразила вдячність за теплий і приязний прийом. Нехай воздасть Аллах усім благом!

 

Із рубрики новин газети «Ар-Рая» №410
2 Раби уль-авваль 1444 р.х.
28 вересня 2022 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню