Студенти університету організували захід у річницю угоди в Осло

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

У зв’язку з річницею Ословської угоди студентський блок партії «Хізб ут-Тахрір» «Аль-Ваъй» провів декілька заходів в Палестинському політехнічному університеті.

Хлопці роздали студентам листовки під назвою «Угода в Осло — початок і кінець». В ході роздачі роз’яснювалась реальність цієї угоди і те, у що перетворилась благословенна Палестина після визнання законності окупації, а саме — визнання в обмін на кілометри землі, де ми створимо державу без суверенітету і влади, без контролю своєї суші, повітря і моря.

В ході інформаційного блоку згадувались деякі факти угоди: «Саме угода в Осло узаконила окупацію і зробила ці землі безкоштовними для євреїв, а також примусила палестинську адміністрацію прагнути покласти край стражданням євреїв». «Угода в Осло — надання окупанту документу про хорошу поведінку в рамках «священного» обов’язку по координації заходів безпеки з сіоністським утворенням». «Угода в Осло означає, що ми повинні забути про усі масові вбивства, арешти, ув’язнених і наших мучениках в обмін на економічний розвиток, пільги, деякий дозвіл і т.д.».

Також студентський блок на лекції розвісив плакати і написав гасла на дошках проти кожного, хто прагне реалізувати подібні угоди на Благословенній землі.

 

Із рубрики новин газети «Ар-Рая» №410
2 Раби уль-авваль 1444 р.х.
28 вересня 2022 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню